0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تعداد مقالات : 211 مقاله
تاریخ شروع همایش : 1404/07/24
تاریخ پـایــان همایش : 1404/07/24
وب سایت
لیست مقالات
فیلتر:
ردیف عنوان مقاله نویسندگان
1 مقایسه وضعیت ریزمغذی‌های آهن، روی و منیزیم در کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه بیش‌فعالی و کودکان سالم حافظ صفری
2 تأثیر ویژگیهای بسته‌بندی آبمیوه بر قضاوت شناختی مصرف‌کنندگان درباره سلامت، کیفیت و طعم محصول حافظ صفری
3 اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
4 ارزیابی تاثیر فصول مختلف روی بار میکروبی شیرخام تازه دوشیده شده از پستان دام در دامداری های سنتی شهرستان آشتیان فاطمه شریفی - معصومه ارفعی - محمد بهرامی
5 بررسی تاثیر عوامل فصلی برمیزان چربی و پروتئین شیر خام دامداریهای شهرستان آشتیان محمد بهرامی - معصومه ارفعی - فاطمه شریفی
6 مقایسه کارایی تیمار پلاسمای(گازهای نیتروژن، هیدروژن و آرگون) و پلاسمای پرتو ایکس بر کاهش آلودگی میکروبی در آویشن محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - ابوالفضل مازندرانی - سپیده سادات جمالی - حامد عسکری
7 اثربخشی ماژول نرم‌افزار توان‌بخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2 سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
8 مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
9 مروری نظام‌مند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیست‌محیطی در ظروف آشپزی کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
10 مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل مهدی حبیبی قدس - مریم خاکباز حشمتی
11 کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
12 ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
13 کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
14 کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
15 ارائه الگوی مدیریت اتلاف مواد غذایی بر اساس تجربه برنامه بومی «یزد بهره ور» هدایت کارگر شورکی - حمیدرضا نعمت زاده - عباس زارع بنادکوکی - احمد احمدی یزدی - جعفر رحمانی شمسی
16 طراحی پوشش زیست‌فعال حاوی نانوکپسول اسانس آویشن و بررسی اثر آن بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله مرغ در شرایط نگهداری یخچالی ابوالقاسم رهبری
17 بررسی پتانسیل نانوکپسوله‌سازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانس‌های گیاهی در بسته‌بندی‌های هوشمند مواد غذایی ابوالقاسم رهبری
18 مهندسی سطح نانوکپسول‌های لیپیدی با استفاده از روش لایه‌ نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آن‌ها با گونه‌های فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانه‌های روغنی بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
19 ساخت اولئوژل‌های دوگانه با استفاده از ترکیب ژل ‌کننده‌های پلی‌ساکاریدی و موم‌های طبیعی برای بهبود رهایش کنترل‌ شده ترکیبات زیست‌ فعال کپسوله ‌شده بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی - سمیه سنجری
20 عسل و ارتباط با نمایه قند خون حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
21 پروبیوتیک‎ها و محور روده مغز: رویکردی نوین در ارتقا سلامت جسم و روان مروا حسینی - مریم اقبالی معین
22 بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن سراج بیتا - لحاک برزگر
23 Resilience in Food Security: An Analytical Review of Conceptual Frameworks and Theoretical Approaches Semaneh Sanjabi - Kiumars Zarafshani - Farzad Amiri - Ali Asghar Mirkzadeh
24 فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
25 غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
26 استانداردهای حلال؛ چالشی راهبردی برای کیفیت‌سازی و جهانی‌سازی صنعت غذا در کشورهای اسلامی عادل بیگ بابائی - شهره ملاکیان
27 تأثیر شرایط بسته‌بندی و نگهداری بر کیفیت و ماندگاری محصولات زعفران عادل بیگ بابائی - سحر ذکائیان - انسیه کامکار - مریم مهدوی
28 کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی علیرضا پورمحمد
29 ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی علیرضا پورمحمد
30 مروری بر خواص آنتی‌اکسیدانی آستاگزانتین و کاربرد آن در نگهداری و بسته‌بندی مواد غذایی ساناز شکراله ابهری - محسن اسمعیلی - هادی الماسی
31 مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
32 خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم رضا چمنی - حلیمه جلورو
33 ارزیابی نشانگرهای هوشمند رنگی آئروژل‌های هیبریدی بر پایه هیدروژل رایج و برپایه نانوالیاف هسته-پوسته صمغ مَرو-پروتئین زئین حاوی آنتوسیانین پوست انار در پایش تازگی گوشت قرمز عاطفه فرهمند - سید محمد علی رضوی
34 Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods Samaneh Pishdad
35 به‌کارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایت‌مندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی - حسن صدرنیا
36 توسعه جاذب‌های اتیلن بر پایه نانوکامپوزیت‌های آلومینا-پرمنگنات پتاسیم و ارزیابی کارایی آن‌ها در افزایش ماندگاری میوه علیرضا موحدی قدیم - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
37 سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاری‌شده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
38 بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
39 تأثیر پوشش‌های کیتوزان و ژلاتین ترکیب شده با نایسین برکیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در یخچال سیده فاطمه اصل هاشمی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی
40 بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان) هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی
41 بررسی کیفیت میکروبی‌آب استخرهای پرورش ماهیان گرمابی مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - مریم آوخ کیسمی
42 مقاله مروری: کاربرد ترکیبات گیاهی و صمغ‌های خوراکی در بهبود ویژگی‌های دوغ سمیه حسین زاده - سمیرا یزدان‌خواه - خدیجه مهین خیل
43 روش‌های نوین غیرمخرب برای تشخیص سریع فساد گوشت: تحولی در کنترل کیفیت مواد غذایی ریحانه شکیبا - مهدیه السادات اسحاق زاده - پرنیان پزشکی
44 بررسی کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی: رویکردی نوین در بهبود سلامت مصرف‌کننده مهدیه السادات اسحاق زاده - ریحانه شکیبا - پرنیان پزشکی
45 نقش آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها در پیشگیری و درمان اختلالات عصبی ناشی از استرس اکسیداتیو کبری شیرانی
46 کاتالیز در مقیاس نانو: نگاهی به نانوزیم‌ها متین محمدی نژاد - زهرا یوسفیان جزی
47 آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
48 پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
49 Advancing Military Ration Design: A Comprehensive Review of Nutritional Stability, Preservation Technologies, and Operational Performance Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
50 AI-Driven Food Safety Management in Canning Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
51 بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
52 پیشرفت‌های فناورانه و تغذیه‌ای در تولید شیر خشک نوزاد: ترکیبات عملکردی و فرآیندهای نوین مینا رضاپور
53 پتانسیل‌های عصاره‌ها و اسانس‌های گیاهی به عنوان افزودنی‌های کارآمد در صنایع غذایی صادق رضازاده
54 ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلال‌های یوتکتیک عمیق مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
55 بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
56 مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتی‌اکسیدان‌ها بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
57 فناوری‌های نوین در کاهش آفلاتوکسین مواد غذایی و بررسی اثرات آن بر سلامت جسم و روان مروا حسینی - مریم اقبالی معین
58 پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی مشتق‌شده از گیاهان: مکانیسم‌ها، منابع و کاربردها مرضیه احمدی سرخونی - خشایار سرابندی
59 تاثیرات منطق جنگ بر ناامنی غذایی بیوک آقا فرمانی - سمیه محمدخانی
60 ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیش‌ازحد نگهدارنده‌های شیمیایی در محصولات غذایی فرآوری‌شده رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
61 کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیست‌فعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آن‌ها بر کیفیت روغن‌های خوراکی رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
62 نقش پوشش‌های خوراکی زیستی حاوی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی در افزایش ماندگاری و ایمنی گوشت‌های خام طی نگهداری سردخانه‌ای رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
63 بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
64 مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت کیمیا شهبازی - شادیه رون
65 مروری بر فناوری‌های فراصوت در بهینه‌سازی فرآیندهای تخمیر و استخراج الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
66 آفتکش‌های غذایی و ارتباط بالقوه با اختلال طیف اوتیسم کبری شیرانی
67 کاربرد هوش مصنوعی برای تشخیص مایکوتوکسین در مواد غذایی بیوک آقا فرمانی - سمیه محمدخانی - بهزاد یوسفی رزین
68 کاربرد هیدروکلوئیدها در بهبود بافت، ماندگاری و کیفیت حسی انواع نان، کیک و پنکیک فخرالدین صالحی
69 بررسی روش‌های نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روش‌های هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیه‌ای و صنعتی‌سازی آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
70 مروری بر تأثیر فرآوری‌های حرارتی در کاهش عوامل ضد مغذی حبوبات سعیده شفیعی ورزنه
71 کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
72 مروری برتوسعه امولسیون‌های پیکرینگ برای تولید پوشش‌های زیست‌تخریب‌پذیر و مواد ضدباکتری آتنا مدیری دوم
73 Probiotics: The Multifaceted Role in Digestive, Immune, and Mental Health Ciamak Ghazaei
74 پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
75 بازیافت در مدارس ابتدایی: الگویی برای کاهش پسماند های کاغذی و غذایی فاطمه سنچولی - آتنا عباسیان مقدم - فائزه شهرکی - زهرا هراتی کبیر - محمد عباسیان مقدم
76 بررسی اثر نگهدارنده بر خصوصیات میکروبی دسر لبنی تولید شده در فصول مختلف سال، طی زمان نگهداری محبوبه سرابی جماب - راضیه نیازمند
77 تولید نان چاودار غنی شده با فولات محمدرضا عدالتیان دوم - ملیکا اختراعی طوسی
78 نقش غذاهای محلی و سنتی در رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی: مطالعه موردی استان گیلان مجید نظری فشتالی
79 استفاده از ریزپوشینه‌های پروبیوتیک‌ها در فرمولاسیون موادغذایی فراسودمند امیراحسان شکریان - امیرمهدی نیازی - احمدرضا عبدی
80 استفاده از آرد کرم میلورم (Tenebrio molitor) مخلوط با رازیانه به عنوان جایگزین پروتئین سویا در جیره غذایی گاو کم شیر سیده آیسان مهدویان - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
81 تأثیر استراتژی‌های تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نان‌های حجیم غنی شده میان مصرف‌کنندگان شهر مشهد مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
82 نانوکپسوله‌سازی پروبیوتیک‌ها: فناوری‌ها، مواد، کاربردها و چشم‌اندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
83 مروری بر کاربرد نانوحسگرها (نانوبیوسنسورها) در ردیابی پاتوژن‌ها و آلاینده‌های غذایی مهدیه غفاری - آرزو خلیلی - سبحان شریفی
84 بهینه‌سازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجاله‌ی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک مریم کشانی - نفیسه زمین‌دار - لیلا لک زاده - محمد گلی
85 بررسی مروری بر کاربرد فناوری‌های نانولیپوزوم و فیتوزوم در انکپسولاسیون ترکیبات زیست‌فعال در صنعت روغن‌های خوراکی مارال نیستانی - محیا سلطانی - احسان صادقی
86 استخراج و خالص سازی فلزات سنگین از ضایعات کشاورزی ترکان کوته مشکی - سجاد پیرسا
87 فیبرهای خوراکی در فرآورده‌های گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت زهرا تیموری - شادیه رون
88 کاربرد بسته بندی خود ترمیم شونده در صنایع غذایی شادیه رون - زهرا تیموری
89 کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف نسیم سعیدی خاتونی
90 استفاده از پیش‌تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخ‌شده کم‌چرب فخرالدین صالحی
91 کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
92 مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی سید حسین رضوی زادگان جهرمی - مریم خدابنده سامانی
93 تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی. سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
94 کاربرد پلاسمای سرد به‌عنوان پیش‌تیمار در صنایع غذایی امید میرزایی تاش
95 تأثیر فناوری فشار بالا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی تخم‌مرغ مایع و گوشت امید میرزایی تاش
96 ارزیابی منابع، تکنیک‌های استخراج و خصوصیات کاربردی پروتئین‌های گیاهی سعیده شفیعی ورزنه - نفیسه زمین‌دار
97 ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژل‌های مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
98 ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره) اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
99 بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو بره‌موم استان فارس زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
100 اثر افزودن صمغ دانه به بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب فائزه آخوندزاده
101 تاثیر فرآیند های مکمل براستخراج ترکیبات سودمند گیاهان دارویی فاطمه آقاجانی ترشکوه - سیدمحمد احمدی
102 مهار GSK-3β با ترکیبات زیست فعال غذایی: رویکردی نوین در صنایع غذایی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی حسن میرزایی - مهدی زاهدی - زهرا ظهرآبادی
103 نان پروبیوتیک و پست بیوتیک: گامی نو در تولید غذای سلامت محور و امنیت غذایی راضیه نشاط - دینا شهرام‌پور
104 مروری بر کاربرد روش سنجش هدایت الکتریکی در صنایع غذایی سید حسین رضوی زادگان جهرمی - حسین کرمی
105 تأثیر نانو‏ذرات بر خصوصیات مورفولوژی گیاه رزماری تحت شرایط تنش خشکی لیلا صالح زاده - یونس پوربیرامی هیر - اسماعیل چمنی - بهروز اسماعیل پور - مهین پور اسمعیل
106 مطالعه ای بر شاخص های اندازه گیری امنیت غذایی کوثر قلی پور - جواد حسین زاد - محمد قهرمان زاده
107 بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسین‌ها روح الله کرمی اسبو
108 تأثیر نانو‏ذرات دی اکسید تیتانیوم و نانولوله کربن بر خصوصیات فیزیولوژی گیاه رزماری تحت شرایط تنش خشکی لیلا صالح زاده - یونس پوربیرامی هیر - اسماعیل چمنی - بهروز اسماعیل پور - مهین پور اسمعیل
109 مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
110 نقش و تاثیر طراحی در تولید بسته‌بندی‌های پایدار فائزه فرزان فر - ناصر صداقت
111 نقش بسته بندی زیست تخریب پذیر در ارتقای امنیت غذایی پایدار: تحلیل رفتار مصرف کننده با رویکرد تلنگر سبز سیده تینا مرتضوی نیا - علیرضا کرباسی - سعید جلالیان
112 مروری بر کاربرد پیکرینگ امولسیون‏ های بر پایه ذرات پروتئینی در سیستم‏ های غذایی مهدی وطنخواه - ساجد امجدی - عبدالحسین نوروزی
113 تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور نفیسه Nafiseh
114 استراتژی‌های فرمولاسیون برای بهبود پایداری و فراهمی زیستی نوشیدنی‌های غنی‌شده با ویتامین D رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - پارمیس کیان مهر
115 فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - امیرحسین کامرانی
116 مروری بر فناوری‌های نوظهور در فرآوری مواد غذایی : کاربردهای صنعتی، چالشها و چشم اندازها لیلا زیرجانی
117 اصلاح پودر استخوان به‌عنوان منبع پایدار کلسیم برای صنایع غذایی مریم احمدوند - مریم فنائی
118 غذاهای فراسودمند راهبردی مقرون‌به‌صرفه برای کاهش بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر نگین منجذب
119 استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی پریسا فیضی
120 ارزیابی کاربرد ها و روش های استخراج فیبرهای رژیمی علی چمن مطلق - سارا افتخاری نسب
121 Investigating the Effect of UV Treatment on the Microbial Profile and Quality Stability of Natural Mineral Water During Storage Amir Iranshahi - ALI ZAMANPOUR BOROJUNY
122 بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئین‌های کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
123 آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان زهرا عمادی - مریم فنائی
124 ارزیابی و کنترل آلودگی آویشن با استفاده از پرتودهی با پرتو گاما و باریکه الکترون محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - حامد عسکری - سپیده السادات جمالی
125 Feasibility of Detection Agricultural and Food Products Using E-nose Sensors Based on Organic and Biomaterial Compounds Hadis Fouladi - Ali Farmani
126 Identification and Ranking of Key Formulation Factors Affecting Sensory Texture in Bakery Products Using Machine Learning-Based Sensitivity Analysis ALI ZAMANPOUR BOROJUNY - Zeynab Raftani Amiri - Reza Esmaeilzadeh Kenari - Jaafar Mohammadzadeh Milani - Mohsen Zandi
127 تقلبات و اصالت‌سنجی در رب گوجه فرنگی نیلوفر شمس لطیفی
128 گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی کبری شیرانی
129 ارزیابی مخاطرات و راهکارهای کنترل آفلاتوکسین در زنجیره ارزش پسته: از تولید تا بازارهای جهانی (مروری) روح الله کرمی اسبو
130 فیلم های خوراکی زیست فعال هوشمند برای ایمنی مواد غذایی مهشید السادات رضوی
131 بررسی کاربرد پودر پرمیت و استویا در خواص فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دسر لبنی مریم هائدی
132 مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها آرزو برنج فرو ش آذر - یوسف رمضان - علیرضا فرجی
133 اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
134 مروری بر مهم ترین قابلیت های کاربردی فود-اُمیکس در صنایع تخمیری علیرضا صادقی
135 روغن سالم، غذای ایمن : رویکرد های بهبود پایداری روغن های خوراکی پریسا رحیمی دوگاهی - صدیف آزادمرد دمیرچی
136 کاربرد کمپلکس‌ها و کانژوگه‌های بیوپلیمری در توسعه امولسیون‌های پیکرینگ و سیستم‌های نوین رسانش غذایی خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
137 مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی پریسا فیضی - شادیه رون
138 بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال (پلی‌فنول‌ها) با نانوامولسیون‌های طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
139 چالش‌ها و فرصت‌ها برای افزایش اثربخشی اصلاح فرمولاسیون و غنی‌سازی مواد غذایی برای بهبود پیامدهای رژیم غذایی و تغذیه‌ای امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی - یونس زاهدی
140 فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر: تاثیر نانوفناوری و پلاسمای سرد در بهبود خواص عملکردی آن محسن صهبایی اجلالی - مسعود تقی زاده
141 بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
142 ارتقاء ظرفیت سلامت شناختی نان به روش ریزپوشانی با نگاه به مؤلفه‌های امنیت غذایی در سند راهبردی امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
143 Antioxidant and Antimicrobial Postbiotic Extract derived from Bacillus coagulans: A Promising and Sustainable Approach to Food Preservation and Fortification Narges Haji Abdul Rahim Khabbaz - Saeideh Alidoost - Golnaz Alipour - Mohsen Farhadpour - Fatemeh Tabandeh
144 تشخیص تقلب گوشت مرغ و چربی در گوشت چرخ‌کرده گوسفند با استفاده از طیف‌سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک (VIS/NIR) و روش‌های شیمی‌سنجی امیر کاطمی - اصغر محمودی - هادی ولادی - ارش جوانمرد
145 فناوری‌های نوین در چاپ سه‌بعدی غذا: رئولوژی، چاپ‌پذیری و طراحی بافت مینا رضاپور
146 کاربرد میکروفلوئیدیک و آپتاسنسورهای مبتنی بر آپتامر در پایش سریع آلودگی‌های غذایی با استفاده از گوشی هوشمند مهلا چزگی - شیوا راحتی - عاطفه صرافان صادقی
147 Strategies for Improving Clarity and Preserving Quality of Malt Beverages during Storage Tayebeh Ghorbani
148 تأثیر درصد استخراج آرد بر خصوصیات خمیر منجمد زهرا عطارزاده - فاطمه دژگرد
149 تولید رنگ‌های خوراکی با استفاده از میکروارگانیسم‌ها فهیمه حبیبی شورکائی - راضیه رضوی - محمد محمدپورازنی
150 3D Printing Technology in the Food Industry Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
151 مروری بر پیامدهای همه‌گیری کووید-۱۹ بر زنجیره تأمین بخش کشاورزی، پایداری امنیت غذایی و اثرات زیست‌محیطی سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی ممقانی - سید رفیع عارف حسینی
152 استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی الهام نوروزی فراهانی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
153 مطالعه اثر جایگزینی روغن گیاهی با روغن بنه بر ویژگی‌های حسی و میزان پروکسید ترافل شکلاتی خرما ماهرخ روح¬اله¬زاده - یونس زاهدی - رضوان شاددل
154 Novel Nano-Technology-Based Food Processing Methods for Enhancing Food Security, Safety, and Health in Iran Alireza Karbassi - Amene Nazari
155 کاربرد موسیلاژهای گیاهی در صنعت غذا: خواص عملکردی، مزایا و چالش‌ها سپیده بهرامی - پرستو اسدی شیزری
156 Smart polymeric label for freshness monitoring of fish packaging Shohre Rouhani
157 مروری بر رویکردهای نوین پایدارسازی رنگدانه‌های بتالائین در صنایع غذایی محترم درویش محمدی - هدی شهیری طبرستانی
158 بررسی کاربرد صوت‏ دهی و پودر پنیر بر کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن حاوی آرد کینوا بهاره صحرائیان
159 امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
160 بررسی اثر تیمار نیکووار و زداروس بر مگس میوه مدیترانه‌ای در میوه شلیل کوروش جعفری - بهنام امیری - سید افشین سجادی
161 طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری انیس امیدنیایی - علی فرمانی
162 بسته بندی پایدار ، فواید و چالش های پیش رو مجید ضرابی اول - ناصر صداقت
163 بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا فریبا عباسی - علی کیانی راد
164 کاربرد فناوری فشار بالا به‌عنوان یک فناوری نوظهور در فرآورده‌های لبنی مینا رضاپور
165 Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
166 پتانسیل قارچ‌های پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآورده‌های گوشتی ثمین صمدزاد - سبا حسین پور - مبینا امینی کلهرودی - مهسا حسن پناه زیارت
167 امنیت غذا در شرایط بحرانی مطالعه تطبیقی ایران و جهان علی شکیباپور
168 نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیک‌ها و تنظیم میکروبیوم روده: چشم‌اندازی برای ارتقای سلامت مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
169 بررسی تاثیر استفاده از عصاره گل کاغذی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی آب پرتقال احسان طوسی - محجوب شیخ‌الاسلامی
170 Next-Generation Oleogel Systems for the Delivery of Bioactive Compounds in Food Formulations Bahar Ghanbari Dehkordi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
171 مطالعه اثرات مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر بیفیدوباکتریوم در دستگاه گوارش حامد جعفرزاده
172 مطالعه اثر یک مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر کاهش کلی‌فرم‌ها در دستگاه گوارش حامد جعفرزاده
173 تولید هیدروژل آبی بر پایه پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسی متیل سلولز و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در بیسکویت نرگس بابائی - فروغ محترمی - هادی الماسی
174 ارائه الگوی راهبردی توسعه و تجاری سازی محصولات نوین غذایی در ایران تکتم محتشمی
175 بررسی تأثیر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات موثره برگ چغندر قند محجوب شیخ‌الاسلامی - احسان طوسی
176 Biotechnological Advances in AI-Optimised 3D/4D Food Printing with Postbiotic Bioinks for Sustainable and Personalised Nutrition Negin Rezaei Savadkouhi
177 مرور کاربردهای نوآورانه ضایعات سیب‌زمینی (Solanum Tuberosum L.) : بازیابی و ارزش‌گذاری پایدار زهرا سالار - ابراهیم فولادی
178 واردات در گرداب بحران غذا نگین زارعی - علیرضا کرباسی
179 نقش ترکیبات زیست‌فعال قارچ‌ها در بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی: مروری ملیکا میرجردوی - مرضیه حسینی نژاد
180 A Comparison of National Standards and Policy Regulations in Iran with Other Countries Worldwide Alireza Karbasi2002@Yahoo.com - ََamene Nazari
181 Tuf gene-based qPCR method for quality control and quantification of Lactobacillus acidophilus LA-5 in probiotic dairy products Salman Odooli
182 Delivery systems in food: Revolutionizing material transport for quality, safety, and innovation Razieh Torabi - Mehrdad Niakousari
183 مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
184 پروتئین آب‌پنیر: از چالش زیست‌محیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
185 مروری بر اثر ضد میکروبی آنزیم ها بهروز علیزاده بهبهانی - شیما مرادی - حسین جوینده
186 کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
187 تکنیک های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
188 طراحی نانوجاذب پلاسمونیک با افزایش شدت جذب نوری بالای 98درصد در تشخیص پزشکی انیس امیدنیایی - علی فرمانی
189 بسته‌بندی فعال گوشت مبتنی بر سلولز باکتریایی: مروری بر ویژگی‌ها، کاربردها و چشم‌اندازهای پژوهشی نرگس فقیهی - مرضیه حسینی نژاد
190 امنیت غذایی : چالش ها وراهکار ها در مسیر توسعه پایدار ناهید زمانی
191 ارزیابی عملکرد برخی نگهدارنده های مصنوعی و عصاره های گیاهی طبیعی در ایمنی مواد غذایی مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
192 A Sensory-Nutritional Screening Framework to Reduce Water Dependency in Food Industry through Smart Ingredient Substitution Parnian Pezeshki - َArmita Farhadi - Melika Ebrahimi seyed abad - Atefe Sarafan sadeghi
193 ارزیابی اثرات پارابیوتیک سودوموناس سیرینگی بر رشد میکروارگانیسم‌های عامل فساد و بیماری‌زا در پنیر موزارلا محمدجواد قاسمی
194 امنیت غذایی و گیاهان تراریخته صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی
195 نقش فناوری‌های نوین در ارتقاء ایمنی و ارزش افزوده محصولات شیر شتر حسن گلزار - امیرحسین الهامی راد - مرتضی کاشانی نژاد
196 منابع آلاینده های موجود در مواد غذایی و اثرات و پیامدهای بهداشتی آن ها مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
197 نگرشی جدید در نقش نانوفناوری در ایمنی میکروبی مواد غذایی یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی
198 رویکرد طب سنتی ایرانی به امنیت غذا و تغذیه با تأکید بر مصرف و سلامت غذا مرضیه بیگم سیاهپوش
199 مروری بر قابلیت‌های باکتری‌های اسید استیک در صنعت غذا عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
200 مروری بر کاربرد کربن‌دات‌ها به عنوان نگهدارنده سبز در صنعت غذا: سنتز، خواص عملکردی و ملاحظات ایمنی الهه جدی - دینا شهرام پور
201 مروری بر روش‌های نوین آنالیز نگهدارنده‌های شیمیایی در مواد غذایی با تأکید بر HPLC-DAD در سنجش همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم سید حسین موسوی اصل - ابراهیم فولادی - مهناز قرقلو
202 مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
203 استفاده از صمغ گیاه آنغوزه به عنوان یک منبع زیستی در سنتز نانوذرات روی نقره و ارزیابی آثار ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده بر علیه باکتری های بیماری زای مواد غذایی علی شکیباپور - علی اسحاقی
204 بررسی اثرات ضدقارچی نانوامولسیون اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر قارچ‌های مولد پوسیدگی پرتقال مریم بشارتی - هادی یزدانی
205 راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسین‌ها با توان زیستی آنزیم لاکاز بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
206 کربن‌دات‌های سبز: نسل نوین نانومواد در بسته‌بندی فعال مواد غذایی آینده روشن بسته‌بندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربن‌دات‌های سبز محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
207 گرسنگی پنهان، سیاست‌های آشکار: واکاوی تناقض میان راهبردهای غنی‌سازی و روند نزولی فراهمی آهن و روی در ایران (۲۰۱۲-2022) سعید جلالیان - ارمغان صابری گودرزی - سارا ناجی طبسی - حسین محمدی - علیرضا کرباسی
208 بررسی اثرات استفاده از ذرت و سویا تراریخته در جیره غذایی جوجه گوشتی تجاری مریم کرمی - علی اکبر ولی - آرش جوانمرد - حسین مهربان - ایوب فرهادی
209 Multidimensional Sensory Profiling and Colorimetric Evaluation of Flavored Matcha-Based Functional Beverages: An Enhanced Maltodextrin–Inulin Matrix Approach Mona Kaveh - Azadeh Khiabani
210 بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصاره‌های گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
211 تحلیل چالش‌های ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1