0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی
نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
Investigating the Effect of UV Treatment on the Microbial Profile and Quality Stability of Natural Mineral Water During Storage
Amir Iranshahi - ALI ZAMANPOUR BOROJUNY
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
کاربرد فناوری فشار بالا به‌عنوان یک فناوری نوظهور در فرآورده‌های لبنی
مینا رضاپور
ارزیابی تاثیر فصول مختلف روی بار میکروبی شیرخام تازه دوشیده شده از پستان دام در دامداری های سنتی شهرستان آشتیان
فاطمه شریفی - معصومه ارفعی - محمد بهرامی
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسین‌ها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
تأثیر فناوری فشار بالا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی تخم‌مرغ مایع و گوشت
امید میرزایی تاش
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1