0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها
نویسندگان :
آرزو برنج فرو ش آذر
1
یوسف رمضان
2
علیرضا فرجی
3
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه آزاداسلامی واحدپزشکی تهران
3- دانشگاه آزاداسلامی واحدپزشکی تهران
کلمات کلیدی :
فناوری نوین موادغذایی،مایکوتوکسین ها،آلودگی موادغذایی،سموم موادغذایی،پلاسمای سرد اتمسفری
چکیده :
از مهمترین چالش های موجود در صنایع غذایی، پیشگیری از آلودگی موادغذایی به مایکوتوکسین ها می باشد. اخیرا پلاسمای سرد به عنوان یکی از تکنیک های غیرحرارتی کارآمد برای حذف مایکوتوکسین ها و غیرفعال کردن عوامل مولد مایکوتوکسین ها معرفی شده است. مطالعه حاضر مرورکلی از یافته های اخیر درباره ی تاثیرپلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش مایکوتوکسین ها در غذا، مکانیسم ها، مزایا و معایب این فناوری نوین می باشد. مایکوتوکسین ها متابولیت های ثانویه قارچی هستند که در محصولات کشاورزی متنوعی شامل غلات، خشکبار، لبنیات و ... رشد می نمایند و مسئول بسیاری از بیماری ها در جوامع انسانی می باشند. تحقیقات اخیر نشان داده که پلاسمای سرد ابزاری موثر برای تخریب مایکوتوکسین ها از جمله آفلاتوکسین ها ، دئوکسی نیوالنول، انیاتین ها، زئارالنون، فومونیزین و غیرفعال کردن قارچ های تولیدکننده مایکوتوکسین ها از جمله آسپرژیلوس، آلترناریا، پنی سیلیوم و فوزاریوم در بسیاری از موادغذایی است. غلات و محصولات لبنی از جمله موادغذایی هستند که بیشتر دچار آلودگی با مایکوتوکسین ها می شود. با این حال، کاربرد صنعتی پلاسمای سرد برای تولید محصولات عاری از مایکوتوکسین ها، نیازمند بهینه سازی بیشتر فرآیند و اثرات آن بر اجزای ماده غذایی است. همچنین علاوه برارزیابی اقتصادی، چالش های افزایش مقیاس باید برای انطباق صنعتی این فناوری نوظهور مورد توجه قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Strategies for Improving Clarity and Preserving Quality of Malt Beverages during Storage
Tayebeh Ghorbani
استفاده از پیشتیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخشده کمچرب
فخرالدین صالحی
مطالعه اثر یک مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر کاهش کلیفرمها در دستگاه گوارش
حامد جعفرزاده
بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو برهموم استان فارس
زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
طراحی نانوجاذب پلاسمونیک با افزایش شدت جذب نوری بالای 98درصد در تشخیص پزشکی
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
اصلاح پودر استخوان بهعنوان منبع پایدار کلسیم برای صنایع غذایی
مریم احمدوند - مریم فنائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1