0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف
نویسندگان :
نسیم سعیدی خاتونی
1
1- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
پلاسمای سرد،غیرفعال سازی میکروبی،ادویه ها،فرآورده های گوشتی،چربی،آبمیوه
چکیده :
پلاسمای سرد (cp) به عنوان یک فناوری جدید برای فرآوری مواد غذایی ظهور کرده است . کاربردهای آن به عنوان یک تکنیک فرآوری غیر حرارتی موثر با کاربردهای مختلف ، در صنعت مواد غذایی در سطح جهانی گسترش یافته است . فرآوری پلاسمای سرد از گونه های واکنش پذیر برای غیر فعال سازی میکروبی ، تخریب مایکوتوکسین ها ، غیر فعال سازی آنزیم ها ، اصلاح پروتئین و هیدروژناسیون استفاده میکند . فرآوری پلاسمای سرد خواص فیزیکی و شیمیایی محصولات غذایی مختلف و خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی را بهبود می بخشد . منبع پلاسما و تاثیر فرآوری پلاسمای سرد بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نانوکپسولهسازی پروبیوتیکها: فناوریها، مواد، کاربردها و چشماندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
تأثیر ویژگیهای بستهبندی آبمیوه بر قضاوت شناختی مصرفکنندگان درباره سلامت، کیفیت و طعم محصول
حافظ صفری
مقاله مروری: کاربرد ترکیبات گیاهی و صمغهای خوراکی در بهبود ویژگیهای دوغ
سمیه حسین زاده - سمیرا یزدانخواه - خدیجه مهین خیل
امنیت غذا در شرایط بحرانی مطالعه تطبیقی ایران و جهان
علی شکیباپور
بررسی اثر نگهدارنده بر خصوصیات میکروبی دسر لبنی تولید شده در فصول مختلف سال، طی زمان نگهداری
محبوبه سرابی جماب - راضیه نیازمند
بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز
محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی
علیرضا پورمحمد
مروری بر کاربرد کربنداتها به عنوان نگهدارنده سبز در صنعت غذا: سنتز، خواص عملکردی و ملاحظات ایمنی
الهه جدی - دینا شهرام پور
بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی
محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
مروری بر کاربرد پیکرینگ امولسیون های بر پایه ذرات پروتئینی در سیستم های غذایی
مهدی وطنخواه - ساجد امجدی - عبدالحسین نوروزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1