0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
امنیت غذا در شرایط بحرانی مطالعه تطبیقی ایران و جهان
نویسندگان :
علی شکیباپور
1
1- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،سیاستگذاری،بحران،تابآوری
چکیده :
امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت انسانی است که در مواجهه با بحرانهای اقلیمی، درگیریهای نظامی، نوسانات اقتصادی و همهگیریها، اهمیت بیشتری مییابد. این مقاله با رویکردی میانرشتهای، وضعیت امنیت غذا در ایران و جهان را مطالعه تطبیقی کرده است. ضمن بررسی ابعاد چهارگانه امنیت غذایی طبق تعریف FAO، مدلهای تحلیلی تابآوری و ریسک چندبعدی به کار رفتهاند تا سیاستها ارزیابی و بهبود یابند. مطالعات موردی جنگ اوکراین، خشکسالی شرق آفریقا و سیلابهای پاکستان تحلیل شده و تأثیر آنها بر امنیت غذایی ایران بررسی گردیده است. در پایان، پیشنهادات سیاستی و نقش فناوریهای نوین مانند کشاورزی هوشمند، سیستمهای هشدار سریع و بلاکچین در ارتقای تابآوری سیستم غذایی ارائه میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسینها
روح الله کرمی اسبو
تقلبات و اصالتسنجی در رب گوجه فرنگی
نیلوفر شمس لطیفی
بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو برهموم استان فارس
زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
بستهبندی فعال گوشت مبتنی بر سلولز باکتریایی: مروری بر ویژگیها، کاربردها و چشماندازهای پژوهشی
نرگس فقیهی - مرضیه حسینی نژاد
رویکرد طب سنتی ایرانی به امنیت غذا و تغذیه با تأکید بر مصرف و سلامت غذا
مرضیه بیگم سیاهپوش
بررسی کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی: رویکردی نوین در بهبود سلامت مصرفکننده
مهدیه السادات اسحاق زاده - ریحانه شکیبا - پرنیان پزشکی
پپتیدهای آنتیاکسیدانی مشتقشده از گیاهان: مکانیسمها، منابع و کاربردها
مرضیه احمدی سرخونی - خشایار سرابندی
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه
فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
غذاهای فراسودمند راهبردی مقرونبهصرفه برای کاهش بار جهانی بیماریهای غیرواگیر
نگین منجذب
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1