0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بررسی تاثیر استفاده از عصاره گل کاغذی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی آب پرتقال
نویسندگان :
احسان طوسی
1
محجوب شیخالاسلامی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
کلمات کلیدی :
اسیدیته،فنول،آنتی اکسیدانی،بریکس،گل کاغذی.
چکیده :
این پژوهش با هدف بررسی اثر افزودن عصاره گل کاغذی بر ویژگیهای کیفی و پایداری آب پرتقال در مقایسه با نمونه شاهد و نمونه حاوی بنزوات سدیم طی ۱۴ روز نگهداری انجام شد. پارامترهای مورد ارزیابی شامل pH، اسیدیته قابل تیتر، بریکس، مقدار کل ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی بودند. نتایج نشان داد که مقدار pH در همه نمونهها کاهش جزئی داشت (از 65/3 به 59/3 در نمونه شاهد و از 57/3 به 49/3 در Ext0.3). اسیدیته قابل تیتر طی زمان افزایش خفیفی نشان داد، بهطوری که بیشترین مقدار در نمونه Ext0.3 مشاهده شد (84/0 به 88/0). فعالیت آنتیاکسیدانی در همه تیمارها کاهش یافت، اما نمونههای حاوی عصاره گل کاغذی مقادیر بالاتری حفظ کردند (از 2/65٪ به 7/36٪ در Ext0.3 در مقایسه با 2/18٪ به 25/13٪ در شاهد. همچنین، کل ترکیبات فنولی در حضور عصاره به طور معناداری بیشتر از نمونه شاهد باقی ماند (کاهش از 25/0 به 18/0 در Ext0.3 در مقابل 05/0 به 04/0در شاهد. بریکس در همه نمونهها تغییر اندکی داشت (حدود 2/0واحد کاهش). به طور کلی، یافتهها نشان دادند که عصاره گل کاغذی میتواند به عنوان یک افزودنی طبیعی، ضمن حفظ ثبات فیزیکوشیمیایی آب پرتقال، فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولی آن را بهبود بخشد و جایگزین مناسبی برای نگهدارندههای شیمیایی مانند بنزوات سدیم محسوب شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن
سراج بیتا - لحاک برزگر
امنیت غذایی و گیاهان تراریخته
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی
فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - امیرحسین کامرانی
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها
آرزو برنج فرو ش آذر - یوسف رمضان - علیرضا فرجی
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
Resilience in Food Security: An Analytical Review of Conceptual Frameworks and Theoretical Approaches
Semaneh Sanjabi - Kiumars Zarafshani - Farzad Amiri - Ali Asghar Mirkzadeh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1