0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
نویسندگان :
پریسا فیضی
1
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کلمات کلیدی :
ضایعات گوجه فرنگی
چکیده :
گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum) به دلیل طعم خوشمزه و تنوع گسترده در شکل و رنگ، یکی از سبزیجات مورد توجه در سراسر جهان است. مصرف گوجهفرنگی مستقیماً با پیشگیری از بیماریهای مزمن مختلف و سرطانزایی مرتبط است. سالانه حدود5/8 میلیون تن ضایعات در طی فرآوری گوجه فرنگی در سطح جهان تولید میشود. یافتن راهحلهایی برای استفاده از این ضایعات منجر به ارزش-گذاری ضایعات و کاهش خطرات زیست محیطی می گردد. مطالعه حاضر، به بررسی ترکیبات ارزشمند مانند لیکوپن، بتاکاروتن، محتوای فیبر و پروتئین موجود در ضایعات حاصل از فرآوری گوجهفرنگی می پردازد که میتوانند به عنوان مواد مغذی در غذاهای فراسودمند(نان و محصولات پخت، فرآوردههای گوشتی، ماکارونی و نودل و مربا) مورد استفاده قرار گیرند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
بررسی تأثیر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات موثره برگ چغندر قند
محجوب شیخالاسلامی - احسان طوسی
Identification and Ranking of Key Formulation Factors Affecting Sensory Texture in Bakery Products Using Machine Learning-Based Sensitivity Analysis
ALI ZAMANPOUR BOROJUNY - Zeynab Raftani Amiri - Reza Esmaeilzadeh Kenari - Jaafar Mohammadzadeh Milani - Mohsen Zandi
نقش پوششهای خوراکی زیستی حاوی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی در افزایش ماندگاری و ایمنی گوشتهای خام طی نگهداری سردخانهای
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
فیبرهای خوراکی در فرآوردههای گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت
زهرا تیموری - شادیه رون
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1