0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مهندسی سطح نانوکپسولهای لیپیدی با استفاده از روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آنها با گونههای فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانههای روغنی
نویسندگان :
بهزاد بیضایی
1
مرتضی جمشید عینی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
کلمات کلیدی :
نانوکپسولاسیون،پلاسما سرد،لایهنشانی متوالی،گونههای فعال اکسیژن،روغنهای خوراکی
چکیده :
بیثباتی عملکردی ترکیبات زیست فعال در سامانه های لیپیدی، به ویژه در مواجهه با گونه های فعال رادیکالی تولید شده در طی تیمار پلاسما سرد، محدودیتی جدی در توسعه حامل های نانولیپیدی هوشمند ایجاد کرده است. این مطالعه با هدف ارتقای مقاومت ساختاری و عملکردی نانوکپسولهای لیپیدی حاوی رزوراترول، از طریق مهندسی سطح به روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک (Layer-by-Layer Assembly)، طراحی شد.نانوکپسولها با هسته فسفولیپیدی تهیه و با لایههای متناوب از چیتوزان و آلژینات سدیم پوشش داده شدند. پس از اعمال تیمار پلاسما سرد اتمسفری (15 کیلوولت، 60 ثانیه)، پارامترهای فیزیکوشیمیایی DLS، زتا پتانسیل، TEM، پروفایل رهایش کنترلشده آنتیاکسیدان، و شاخصهای اکسایش اولیه و ثانویه PV، MDA در محیط روغنی ارزیابی شدند.نتایج نشان داد ساختارهای چندلایه موجب بهبود پایداری کلوئیدی تا ±35 mV، کاهش نفوذ پذیری به ROS/RNS، و افزایش کنترل بر رهایش رزوراترول شدند. همچنین در ماتریس روغنی تیمار شده با پلاسما، کاهش معناداری در اکسایش مشاهده شد (p<0.01)یافتهها مؤید آن است که LbL بهعنوان یک راهکار مهندسی سطحی مؤثر، قابلیت تقویت عملکرد سامانههای تحویل نانولیپیدی در شرایط تنش اکسایشی شدید را داراست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
A Comparison of National Standards and Policy Regulations in Iran with Other Countries Worldwide
Alireza Karbasi2002@Yahoo.com - ََamene Nazari
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژلهای مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
Delivery systems in food: Revolutionizing material transport for quality, safety, and innovation
Razieh Torabi - Mehrdad Niakousari
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
Feasibility of Detection Agricultural and Food Products Using E-nose Sensors Based on Organic and Biomaterial Compounds
Hadis Fouladi - Ali Farmani
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
کاتالیز در مقیاس نانو: نگاهی به نانوزیمها
متین محمدی نژاد - زهرا یوسفیان جزی
ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی
زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو
رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1