0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
A Comparison of National Standards and Policy Regulations in Iran with Other Countries Worldwide
Alireza Karbasi2002@Yahoo.com - ََamene Nazari
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژل‌های مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
Delivery systems in food: Revolutionizing material transport for quality, safety, and innovation
Razieh Torabi - Mehrdad Niakousari
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیک‌ها و تنظیم میکروبیوم روده: چشم‌اندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
Feasibility of Detection Agricultural and Food Products Using E-nose Sensors Based on Organic and Biomaterial Compounds
Hadis Fouladi - Ali Farmani
پروتئین آب‌پنیر: از چالش زیست‌محیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
کاتالیز در مقیاس نانو: نگاهی به نانوزیم‌ها
متین محمدی نژاد - زهرا یوسفیان جزی
ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی
زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو
رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1