0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Investigating the Effect of UV Treatment on the Microbial Profile and Quality Stability of Natural Mineral Water During Storage
Amir Iranshahi - ALI ZAMANPOUR BOROJUNY
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
رضا چمنی - حلیمه جلورو
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس
زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسین‌ها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
بررسی کاربرد صوت‏ دهی و پودر پنیر بر کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن حاوی آرد کینوا
بهاره صحرائیان
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
به‌کارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایت‌مندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد
هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی - حسن صدرنیا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1