0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن
نویسندگان :
سراج بیتا
1
لحاک برزگر
2
1- دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کلمات کلیدی :
پوشش خوراکی،کیسه شنا،نانوگرافن،کیفیت
چکیده :
فیلمهای خوراکی پروتئینی بهعنوان جایگزینی زیستتخریبپذیر برای بستهبندیهای سنتی، با افزودنیهای نانویی مانند نانوگرافن میتوانند ویژگیهای مکانیکی و ممانعتی خود را بهبود بخشند. در این پژوهش، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی فیلم خوراکی تهیهشده از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر افزودن نانوگرافن بر آن مورد بررسی قرار گرفت. هدف مطالعه، ارزیابی فیلمهای حاصل از پروتئین ایزولهشده کیسه شنای ماهی شوریده (CSBPI) و نمونههای حاوی نانوگرافن (CSBPI+NG) بود. کیسههای شنای ماهی شوریده مورد استفاده، بهصورت دستی و با دقت، از نمونههای تهیهشده در کارخانه فرآوردههای پروتئینی آرمان جنوب جداسازی شدند. نتایج نشان داد که افزودن نانوگرافن در مقایسه با ایزوله پروتئینی خالص موجب کاهش حلالیت، شفافیت و نفوذپذیری به بخار آب (g mm/m-2 day-1 KPa-1 82/3) گردید. همچنین، فیلمهای حاوی نانوگرافن درصد درازشدگی در نقطه پارگی کمتری نسبت به فیلم ایزوله پروتئینی خالص داشتند، اما استحکام کششی آنها افزایش یافت. بهطور کلی، ترکیب ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده با نانوگرافن عملکرد بهتری از نظر کاهش نفوذپذیری به بخار آب و افزایش استحکام کششی نشان داد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استراتژیهای فرمولاسیون برای بهبود پایداری و فراهمی زیستی نوشیدنیهای غنیشده با ویتامین D
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - پارمیس کیان مهر
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
تاثیر فرآیند های مکمل براستخراج ترکیبات سودمند گیاهان دارویی
فاطمه آقاجانی ترشکوه - سیدمحمد احمدی
ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی
علیرضا پورمحمد
نقش بسته بندی زیست تخریب پذیر در ارتقای امنیت غذایی پایدار: تحلیل رفتار مصرف کننده با رویکرد تلنگر سبز
سیده تینا مرتضوی نیا - علیرضا کرباسی - سعید جلالیان
A Sensory-Nutritional Screening Framework to Reduce Water Dependency in Food Industry through Smart Ingredient Substitution
Parnian Pezeshki - َArmita Farhadi - Melika Ebrahimi seyed abad - Atefe Sarafan sadeghi
نقش فناوریهای نوین در ارتقاء ایمنی و ارزش افزوده محصولات شیر شتر
حسن گلزار - امیرحسین الهامی راد - مرتضی کاشانی نژاد
مطالعه اثر جایگزینی روغن گیاهی با روغن بنه بر ویژگیهای حسی و میزان پروکسید ترافل شکلاتی خرما
ماهرخ روح¬اله¬زاده - یونس زاهدی - رضوان شاددل
بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا
فریبا عباسی - علی کیانی راد
مروری بر مهم ترین قابلیت های کاربردی فود-اُمیکس در صنایع تخمیری
علیرضا صادقی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1