0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی
نویسندگان :
سید حسین رضوی زادگان جهرمی
1
مریم خدابنده سامانی
2
1- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
کلمات کلیدی :
پروتئین گیاهی،اصلاح ساختار پروتئین،فرآیند تخمیر،میکروارگانیسم.
چکیده :
پروتئین های گیاهی به عنوان یک منشاء پایدار پروتئینی با هزینه های اقتصادی و مزایای سلامتی در مقایسه با پروتئین های حیوانی، توجه ویژه ای را به خود جلب کرده است. علبی رغم مزایای ویژه پروتئین های گیاهی، کاربرد برخی از آنها بدلیل خواص عملکردی ضعیفی که دارند، محدود شده است. .این محدودیت ها می توانند در قالب وجود عوامل ضد تغذیه ای ( ترکیبات فنلی ، ساپونین ها ، اسید فیتیک ، آمین های بیوژنیک )، ترکیبات عامل تلخی (فنل ها و تانن ها) و خواص عملکردی ضعیف مشاهد ه می گردد که اغلب از طریق اصلاح ساختارهای پروتئینی توسط روش های مختلف فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی و غیره برطرف می گردد. روش های اصلاحی، باید به گونه ای انتخاب شوند تا بیشترین اثر را بر ارزش غذایی، خواص عملکردی و ارگانولپتیکی در جهت اصلاح ساختار پروتئین ها داشته باشند. اصلاح ساختار پروتئین های گیاهی با استفاده از فرآیند تخمیرتوسط طیف وسیعی از میکرارگانیسم های غذایی بالالخصوص خانواده اسید لاکتیک باکتری ها در سالیان اخیر توجه محققان زیادی را به خود جلب کرده است . بنابراین در این پژوهش به اصلاح ساختار پروتئین ها با استفاده از تخمیر پرداخته شده و مکانیسم های اثر گذار تخمیر بر تغییر خواص عملکردی و غیر عملکردی پروتئین های گیاهی مورد بحث قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا
فریبا عباسی - علی کیانی راد
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
مطالعه اثرات مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر بیفیدوباکتریوم در دستگاه گوارش
حامد جعفرزاده
تولید رنگهای خوراکی با استفاده از میکروارگانیسمها
فهیمه حبیبی شورکائی - راضیه رضوی - محمد محمدپورازنی
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
تولید هیدروژل آبی بر پایه پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسی متیل سلولز و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در بیسکویت
نرگس بابائی - فروغ محترمی - هادی الماسی
طراحی نانوجاذب پلاسمونیک با افزایش شدت جذب نوری بالای 98درصد در تشخیص پزشکی
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
نقش غذاهای محلی و سنتی در رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی: مطالعه موردی استان گیلان
مجید نظری فشتالی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1