0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی
نویسندگان :
رضوان شاددل
1
امین جهانگیری پته خور
2
امیرحسین کامرانی
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
فشار بالا،فناوری سبز،فرآوری مواد غذایی،انجماد،استخراج
چکیده :
فناوری فرآوری با فشار بالا در سال های اخیر به عنوان روشی نوین در صنایع غذایی و کشاورزی مطرح شده است. این روش با استفاده از فشار بالا، بدون حرارت دهی، موجب حفظ ویژگی های حسی و ارزش تغذیه ای محصولات می شود و جایگزینی پایدار برای روش های حرارتی محسوب می شود. فرایند فشار بالا با کاهش مصرف مواد نگهدارنده شیمیایی و انرژی فسیلی، در راستای توسعه فناوری های سبز و دوستدار محیط زیست عمل می کند. این فناوری در فرآوری محصولات کشاورزی و غذایی کاربرد داشته و از جمله مزایای آن، افزایش بازدهی استخراج ترکیبات زیست فعال، حفظ کیفیت و افزایش ایمنی محصول بدون آسیب به ساختارهای حساس است. در عین حال به دلیل نیاز به تجهیزات تخصصی و هزینه بر بودن فرایند، محدودیت هایی برای توسعه آن وجود دارد. با این حال روند روبه رشد استفاده از فناوری فشار بالا نشان دهنده آینده ای روشن برای بکارگیری گسترده آن در صنعت غذا است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی
آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
Advancing Military Ration Design: A Comprehensive Review of Nutritional Stability, Preservation Technologies, and Operational Performance
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
مروری بر روشهای نوین آنالیز نگهدارندههای شیمیایی در مواد غذایی با تأکید بر HPLC-DAD در سنجش همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم
سید حسین موسوی اصل - ابراهیم فولادی - مهناز قرقلو
نان پروبیوتیک و پست بیوتیک: گامی نو در تولید غذای سلامت محور و امنیت غذایی
راضیه نشاط - دینا شهرامپور
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
Identification and Ranking of Key Formulation Factors Affecting Sensory Texture in Bakery Products Using Machine Learning-Based Sensitivity Analysis
ALI ZAMANPOUR BOROJUNY - Zeynab Raftani Amiri - Reza Esmaeilzadeh Kenari - Jaafar Mohammadzadeh Milani - Mohsen Zandi
ارزیابی عملکرد برخی نگهدارنده های مصنوعی و عصاره های گیاهی طبیعی در ایمنی مواد غذایی
مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
مروری بر فناوریهای فراصوت در بهینهسازی فرآیندهای تخمیر و استخراج
الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
نقش بسته بندی زیست تخریب پذیر در ارتقای امنیت غذایی پایدار: تحلیل رفتار مصرف کننده با رویکرد تلنگر سبز
سیده تینا مرتضوی نیا - علیرضا کرباسی - سعید جلالیان
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1