0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیشازحد نگهدارندههای شیمیایی در محصولات غذایی فرآوریشده
نویسندگان :
رقیه اشرفی یورقانلو
1
مهلا پیروزی فرد
2
1- دانشگاه ملی مهارت
2- دانشگاه ملی مهارت
کلمات کلیدی :
ارزیابی ریسک،ایمنی مواد غذایی،مواد غذایی فرآوریشده،مخاطرات بهداشتی،نگهدارندههای شیمیایی
چکیده :
در سالهای اخیر، استفاده از نگهدارندههای شیمیایی در صنایع غذایی به منظور افزایش ماندگاری، کنترل فساد میکروبی و بهبود ظاهر محصول بهطور فزایندهای رایج شده است. با این حال، شواهد علمی روزافزون نشان میدهد که مصرف بیش از حد این ترکیبات میتواند مخاطرات قابل توجهی برای سلامت مصرفکنندگان ایجاد کند، از جمله بروز واکنشهای آلرژیک، اختلالات هورمونی، اثرات نوروتوکسیک، و افزایش احتمال بروز برخی بیماریهای مزمن. در این مطالعه، ضمن بررسی مستندات علمی و سیاستهای جهانی (از جمله سازمان WHO و FDA)، چالشهای نظارتی در کشورهای در حال توسعه و ضعف نظارت در تولیدات غیررسمی نیز مورد توجه قرار گرفته است. یافتهها بر ضرورت تدوین سیاستهای کنترلی، ارتقای آگاهی مصرفکنندگان و بازنگری در استانداردهای ملی تأکید دارند. در پایان، به نقش ارزیابیهای ریسک دقیق و تعیین میزان مواجهه مصرفکننده در بهبود ایمنی مواد غذایی اشاره میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کاربرد صوت دهی و پودر پنیر بر کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن حاوی آرد کینوا
بهاره صحرائیان
بررسی پتانسیل نانوکپسولهسازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانسهای گیاهی در بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
مروری بر کاربرد روش سنجش هدایت الکتریکی در صنایع غذایی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - حسین کرمی
کاربرد هیدروکلوئیدها در بهبود بافت، ماندگاری و کیفیت حسی انواع نان، کیک و پنکیک
فخرالدین صالحی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
نان پروبیوتیک و پست بیوتیک: گامی نو در تولید غذای سلامت محور و امنیت غذایی
راضیه نشاط - دینا شهرامپور
مروری بر خواص آنتیاکسیدانی آستاگزانتین و کاربرد آن در نگهداری و بستهبندی مواد غذایی
ساناز شکراله ابهری - محسن اسمعیلی - هادی الماسی
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1