0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کاربرد صوت‏ دهی و پودر پنیر بر کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن حاوی آرد کینوا
بهاره صحرائیان
بررسی پتانسیل نانوکپسوله‌سازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانس‌های گیاهی در بسته‌بندی‌های هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
مروری بر کاربرد روش سنجش هدایت الکتریکی در صنایع غذایی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - حسین کرمی
کاربرد هیدروکلوئیدها در بهبود بافت، ماندگاری و کیفیت حسی انواع نان، کیک و پنکیک
فخرالدین صالحی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
نان پروبیوتیک و پست بیوتیک: گامی نو در تولید غذای سلامت محور و امنیت غذایی
راضیه نشاط - دینا شهرام‌پور
مروری بر خواص آنتی‌اکسیدانی آستاگزانتین و کاربرد آن در نگهداری و بسته‌بندی مواد غذایی
ساناز شکراله ابهری - محسن اسمعیلی - هادی الماسی
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1