0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
منابع آلاینده های موجود در مواد غذایی و اثرات و پیامدهای بهداشتی آن ها
نویسندگان :
مینا حسنی
1
نیما محمدنژاد خیاوی
2
محمد احمدی
3
علی شاهی قره لر
4
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه تبریز
3- دانشگاه زابل
4- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
آلودگی مواد غذایی
چکیده :
آلودگی مواد غذایی یک نگرانی جدی است، زیرا غلظت بالای مواد شیمیایی موجود در خوراکی ها خطرات جدی برای سلامتی ایجاد می کند. محافظت از مردم در برابر میزان مضر بودن غذاهای آلوده به یک کار دلهره آور تبدیل شده است. این مقاله به علل، انواع و پیامدهای بهداشتی آلودگی شیمیایی در مواد غذایی می پردازد. آلودگی مواد غذایی می تواند به دلیل آلاینده های طبیعی موجود در محیط یا به صورت مصنوعی توسط انسان باشد. مراحل فرآوری، بسته بندی، حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی نیز از عوامل مهم آلودگی مواد غذایی هستند. پیامدهای این آلاینده های شیمیایی بر سلامت انسان بسیار وخیم است، از گاستروانتریت خفیف گرفته تا موارد کشنده سندرم های کبدی، کلیوی و عصبی. اگرچه دولت با تعیین حداقل مقادیر ایمن برای مصرف انسان، چنین مواد شیمیایی را در مواد غذایی تنظیم می کند، اما هنوز باید اقداماتی برای مهار کامل آلودگی مواد غذایی انجام شود. بنابراین، انواع مواد غذایی باید از نظر وجود آلاینده های شیمیایی بررسی و اندازه گیری شوند. در این مطالعه انواع آلاینده های غذایی و اقدامات پیشگیرانه در مورد آن ها مورد بررسی قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Biotechnological Advances in AI-Optimised 3D/4D Food Printing with Postbiotic Bioinks for Sustainable and Personalised Nutrition
Negin Rezaei Savadkouhi
بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو برهموم استان فارس
زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
بررسی مروری بر کاربرد فناوریهای نانولیپوزوم و فیتوزوم در انکپسولاسیون ترکیبات زیستفعال در صنعت روغنهای خوراکی
مارال نیستانی - محیا سلطانی - احسان صادقی
کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیستفعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آنها بر کیفیت روغنهای خوراکی
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه
فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
مرور کاربردهای نوآورانه ضایعات سیبزمینی (Solanum Tuberosum L.) : بازیابی و ارزشگذاری پایدار
زهرا سالار - ابراهیم فولادی
ارزیابی تاثیر فصول مختلف روی بار میکروبی شیرخام تازه دوشیده شده از پستان دام در دامداری های سنتی شهرستان آشتیان
فاطمه شریفی - معصومه ارفعی - محمد بهرامی
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1