0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
غذاهای فراسودمند راهبردی مقرونبهصرفه برای کاهش بار جهانی بیماریهای غیرواگیر
نویسندگان :
نگین منجذب
1
1- دانشکده علوم پزشکی گراش
کلمات کلیدی :
غذاهای فراسودمند،ترکیبات زیستفعال،پروبیوتیکها،اسیدهای چرب امگا ۳،پلیفنولها
چکیده :
غذاهای فراسودمند که علاوه بر داشتن ارزشهای تغذیهای حداقلی، دارای ترکیبات زیستفعال هستند، بهعنوان عوامل راهبردی شناخته میشوند که میتوانند از بیماریهای غیرواگیر پیشگیری کرده و سلامت عمومی را ارتقا دهند.مطالعه حاضر با هدف مرور نظاممند شواهد علمی مربوط به تأثیر غذاهای فراسودمند بر سلامت انسان انجام شد.بر اساس شواهد، ترکیباتی مانند پروبیوتیکها، پریبیوتیکها، فیبر محلول، اسیدهای چرب امگا ۳، پلیفنولها و فیتواستروژنها، سلامت گوارشی، قلبی عروقی، متابولیکی و شناختی را از طریق مکانیسمهای متابولیکی، ضد التهابی و اپیژنتیکی ارتقا میدهند و نقش مهمی در پیشگیری از دیابت، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای عصبی دارند.با وجود شواهد قوی، عدم استانداردسازی و تعیین دوزهای بهینه یکی از محدودیتهای اصلی محسوب میشود. ترویج مصرف غذاهای فراسودمند همراه با تصمیمگیری مبتنی بر شواهد و آموزش عمومی، روشی مقرونبهصرفه و پایدار برای کاهش بار بیماریها و ارتقای سلامت جمعیتها است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
نقش غذاهای محلی و سنتی در رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی: مطالعه موردی استان گیلان
مجید نظری فشتالی
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
بررسی تاثیر عوامل فصلی برمیزان چربی و پروتئین شیر خام دامداریهای شهرستان آشتیان
محمد بهرامی - معصومه ارفعی - فاطمه شریفی
تحلیل چالشهای ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی
مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژلهای مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز
محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
تولید رنگهای خوراکی با استفاده از میکروارگانیسمها
فهیمه حبیبی شورکائی - راضیه رضوی - محمد محمدپورازنی
مروری بر کاربرد نانوحسگرها (نانوبیوسنسورها) در ردیابی پاتوژنها و آلایندههای غذایی
مهدیه غفاری - آرزو خلیلی - سبحان شریفی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1