0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
نویسندگان :
الهام نوروزی فراهانی
1
معصومه ارفعی
2
معصومه خسروی رینه
3
1- دانشگاه آزاد آشتیان
2- دانشگاه آزاد آشتیان
3- دانشگاه آزاد آشتیان
کلمات کلیدی :
آکریل آمید،نان،ایمنی غذایی،ریز استخراج،کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
چکیده :
در این پژوهش، به بررسی و اندازهگیری میزان آکریلآمید در نمونههای نان مصرفی با استفاده از یک روش ریزاستخراجی جدید همراه با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری پرداخته شد. هدف مطالعه ارائه روشی دقیق، سریع و قابل اعتماد برای پایش آکریلآمید در نان بود. نمونهها از نانواییهای شهری مختلف جمعآوری و پس از فرآوری با استفاده از روش ریزاستخراجی استخراج شدند. کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی برای تحلیل غلظت آکریلآمید استفاده شد و حساسیت و دقت روش پیشنهادی ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که میانگین غلظت آکریلآمید در نمونهها بین 15 تا 120 میکروگرم بر کیلوگرم بود و نوع آرد و دمای پخت بیشترین تأثیر را داشتند. روش پیشنهادی نسبت به روشهای مرسوم دارای حساسیت بالاتر، بازده استخراج بیشتر و قابلیت تکرارپذیری مناسب است. این پژوهش میتواند به عنوان ابزار مؤثری برای پایش ایمنی مواد غذایی و کاهش ریسک سلامت عمومی مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
مهندسی سطح نانوکپسولهای لیپیدی با استفاده از روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آنها با گونههای فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانههای روغنی
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا پورمحمد
کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف
نسیم سعیدی خاتونی
پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی
نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
بررسی اثر تیمار نیکووار و زداروس بر مگس میوه مدیترانهای در میوه شلیل
کوروش جعفری - بهنام امیری - سید افشین سجادی
نانوکپسولهسازی پروبیوتیکها: فناوریها، مواد، کاربردها و چشماندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
رضا چمنی - حلیمه جلورو
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1