0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصاره‌های گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
مروری بر مهم ترین قابلیت های کاربردی فود-اُمیکس در صنایع تخمیری
علیرضا صادقی
بررسی اثر نگهدارنده بر خصوصیات میکروبی دسر لبنی تولید شده در فصول مختلف سال، طی زمان نگهداری
محبوبه سرابی جماب - راضیه نیازمند
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
روش‌های نوین غیرمخرب برای تشخیص سریع فساد گوشت: تحولی در کنترل کیفیت مواد غذایی
ریحانه شکیبا - مهدیه السادات اسحاق زاده - پرنیان پزشکی
مطالعه اثر یک مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر کاهش کلی‌فرم‌ها در دستگاه گوارش
حامد جعفرزاده
بازیافت در مدارس ابتدایی: الگویی برای کاهش پسماند های کاغذی و غذایی
فاطمه سنچولی - آتنا عباسیان مقدم - فائزه شهرکی - زهرا هراتی کبیر - محمد عباسیان مقدم
مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت
کیمیا شهبازی - شادیه رون
مقایسه کارایی تیمار پلاسمای(گازهای نیتروژن، هیدروژن و آرگون) و پلاسمای پرتو ایکس بر کاهش آلودگی میکروبی در آویشن
محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - ابوالفضل مازندرانی - سپیده سادات جمالی - حامد عسکری
کاربرد پلاسمای سرد به‌عنوان پیش‌تیمار در صنایع غذایی
امید میرزایی تاش
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1