0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر کاربرد روش سنجش هدایت الکتریکی در صنایع غذایی
نویسندگان :
سید حسین رضوی زادگان جهرمی
1
حسین کرمی
2
1- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
کلمات کلیدی :
هدایت الکتریکی،صنایع غذایی،محلول ها
چکیده :
هدایت الکتریکی، پتانسیل یک ماده در عبور جریان الکتریکی از ساختار خود را نشان می دهد که بسیار به ترکیبات شیمیایی، ساختار بافتی و میزان الکترولیت های موجود در آن بستگی دارد. بررسی ها نشان داده است که هدایت الکتریکی با افزایش دما، رطوبت و قدرت یونی مواد غذایی افزایش و با افزایش محتوی مواد جامد، شکر و روغن کاهش می یابد. همچنین هدایت الکتریکی بسیار تحت تاثیر بافت ماده غذایی می باشد که کاهش سفتی بافت ماده غذایی، منجر به افزایش هدایت الکتریکی می گردد. در موارد مختلفی از پتانسیل الکتریکی در پایش کیفیت مواد غذایی استفاده می گردد که در این مطالعه به استفاده از آن در پایش بهترین زمان برداشت میوه جات و کنترل کیفیت آنها در طول انبارداری، تخمین میزان حساسیت به سرمای گیاهان، تعیین محتویات رطوبت مواد خوراکی، تعیین کیفیت روغن های خوراکی، تعیین کیفیت محصولات گوشتی، کنترل کیفیت محصولات لبنی، پایش فرآیند تخمیر، تعیین شوری و سختی آب، تعیین ثابت اتصال پروتئین با یون های دو ظرفیتی و تعیین ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی پروتئین اشاره شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Probiotics: The Multifaceted Role in Digestive, Immune, and Mental Health
Ciamak Ghazaei
تأثیر ویژگیهای بستهبندی آبمیوه بر قضاوت شناختی مصرفکنندگان درباره سلامت، کیفیت و طعم محصول
حافظ صفری
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
مرور کاربردهای نوآورانه ضایعات سیبزمینی (Solanum Tuberosum L.) : بازیابی و ارزشگذاری پایدار
زهرا سالار - ابراهیم فولادی
آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی
زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
طراحی پوشش زیستفعال حاوی نانوکپسول اسانس آویشن و بررسی اثر آن بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله مرغ در شرایط نگهداری یخچالی
ابوالقاسم رهبری
بررسی روشهای نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روشهای هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیهای و صنعتیسازی
آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
پیشرفتهای فناورانه و تغذیهای در تولید شیر خشک نوزاد: ترکیبات عملکردی و فرآیندهای نوین
مینا رضاپور
کاتالیز در مقیاس نانو: نگاهی به نانوزیمها
متین محمدی نژاد - زهرا یوسفیان جزی
ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی
زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1