0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه کارایی تیمار پلاسمای(گازهای نیتروژن، هیدروژن و آرگون) و پلاسمای پرتو ایکس بر کاهش آلودگی میکروبی در آویشن
محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - ابوالفضل مازندرانی - سپیده سادات جمالی - حامد عسکری
نان پروبیوتیک و پست بیوتیک: گامی نو در تولید غذای سلامت محور و امنیت غذایی
راضیه نشاط - دینا شهرام‌پور
تشخیص تقلب گوشت مرغ و چربی در گوشت چرخ‌کرده گوسفند با استفاده از طیف‌سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک (VIS/NIR) و روش‌های شیمی‌سنجی
امیر کاطمی - اصغر محمودی - هادی ولادی - ارش جوانمرد
بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی
محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیش‌ازحد نگهدارنده‌های شیمیایی در محصولات غذایی فرآوری‌شده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
استفاده از پیش‌تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخ‌شده کم‌چرب
فخرالدین صالحی
رویکرد طب سنتی ایرانی به امنیت غذا و تغذیه با تأکید بر مصرف و سلامت غذا
مرضیه بیگم سیاهپوش
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
تاثیر فرآیند های مکمل براستخراج ترکیبات سودمند گیاهان دارویی
فاطمه آقاجانی ترشکوه - سیدمحمد احمدی
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1