0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل
مهدی حبیبی قدس - مریم خاکباز حشمتی
بهینه‌سازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجاله‌ی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
مریم کشانی - نفیسه زمین‌دار - لیلا لک زاده - محمد گلی
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
پریسا فیضی - شادیه رون
کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا پورمحمد
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
Tuf gene-based qPCR method for quality control and quantification of Lactobacillus acidophilus LA-5 in probiotic dairy products
Salman Odooli
تاثیر فرآیند های مکمل براستخراج ترکیبات سودمند گیاهان دارویی
فاطمه آقاجانی ترشکوه - سیدمحمد احمدی
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیش‌ازحد نگهدارنده‌های شیمیایی در محصولات غذایی فرآوری‌شده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیست‌فعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آن‌ها بر کیفیت روغن‌های خوراکی
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1