0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
نویسندگان :
انیس امیدنیایی
1
علی فرمانی
2
1- دانشگاه لرستان
2- دانشگاه لرستان
کلمات کلیدی :
نقاط کوانتومی گرافن،تشدید پلاسمون های سطحی،تیتانیوم
چکیده :
این مقاله به طراحی یک حسگر زیستی مبتنی بر پیکر بندی کریچمان با نقاط کوانتومی گرافن مورد بررسی قرار گرفته است نتایج نشان می دهد که با تغییر زاویه تشدید بازتاب نور به کمترین مقدار خود صفر می رسد این تغییرات نسبت به نانوذرات فلزی طلا و تیتانیوم به 95 درصد افزایش یافته است تغییرات حساسیت نسبت به تغییرات طول موج در محدوده مرعی به مقدار 310 در واحد ضریب شکست افزایش یافته است که در طول موج تشدید 500 نانومتر به دست آمده است اثر تلفات در ساختار حسگر زیستی در حضور نانوذرات طلا به مقدار 150 دسی بل بر سانتی متر کاهش یافته است
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
تحلیل چالشهای ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی
مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلالهای یوتکتیک عمیق
مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی
مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
Antioxidant and Antimicrobial Postbiotic Extract derived from Bacillus coagulans: A Promising and Sustainable Approach to Food Preservation and Fortification
Narges Haji Abdul Rahim Khabbaz - Saeideh Alidoost - Golnaz Alipour - Mohsen Farhadpour - Fatemeh Tabandeh
کربنداتهای سبز: نسل نوین نانومواد در بستهبندی فعال مواد غذایی آینده روشن بستهبندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربنداتهای سبز
محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
مروری بر پیامدهای همهگیری کووید-۱۹ بر زنجیره تأمین بخش کشاورزی، پایداری امنیت غذایی و اثرات زیستمحیطی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی ممقانی - سید رفیع عارف حسینی
مروری بر قابلیتهای باکتریهای اسید استیک در صنعت غذا
عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1