0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تکنیک های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی
نویسندگان :
نیما محمدنژاد خیاوی
1
مینا حسنی
2
علی شاهی قره لر
3
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه زابل
3- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
فناوری غیر حرارتی
چکیده :
در سال های اخیر، ترجیح مصرف کننده برای غذاهای بسیار راحت، دارای ویژگی های برتر، ارزش غذایی بالا با حداقل فرآوری، خوردن آسان، ایمن، با ماندگاری طولانی تر و طعم دلچسب، افزایش یافته است. برآورده کردن تمام این خواسته های مصرف کننده با روش های حرارتی موجود که مواد غذایی را با کیفیت تغذیه ای و حسی پایین تر و ماندگاری کمتر ارائه می دهند، غیرممکن است. این امر توجه متخصصان مواد غذایی را به سمت فناوری های غیر حرارتی که سازگار با محیط زیست، کم مصرف هستند و مواد غذایی را برای مدت طولانی تری در دمای بالاتر فرآوری نمی کنند، معطوف کرده است. در نتیجه، فناوری غیر حرارتی، مواد غذایی را با ارزش تغذیه ای و حسی بالاتر و ماندگاری طولانی تر ارائه می دهد. روش های غیر حرارتی، فناوری های مقرون به صرفه ای هستند که دسته جدیدی از ابزارها را تشکیل می دهند که به طور پیوسته در حال توسعه هستند و در سراسر جهان مورد بررسی قرار می گیرند. این بررسی به طور خلاصه فناوری های غیر حرارتی مانند اشعه ماوراء بنفش، میدان الکتریکی پالسی، فرآوری فشار بالا، اولتراسونیک، پلاسمای سرد و دی اکسید کربن فوق بحرانی را مورد بحث قرار می دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تکنیک های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
پتانسیل قارچهای پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآوردههای گوشتی
ثمین صمدزاد - سبا حسین پور - مبینا امینی کلهرودی - مهسا حسن پناه زیارت
کاربرد موسیلاژهای گیاهی در صنعت غذا: خواص عملکردی، مزایا و چالشها
سپیده بهرامی - پرستو اسدی شیزری
نقش پوششهای خوراکی زیستی حاوی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی در افزایش ماندگاری و ایمنی گوشتهای خام طی نگهداری سردخانهای
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
توسعه جاذبهای اتیلن بر پایه نانوکامپوزیتهای آلومینا-پرمنگنات پتاسیم و ارزیابی کارایی آنها در افزایش ماندگاری میوه
علیرضا موحدی قدیم - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها
آرزو برنج فرو ش آذر - یوسف رمضان - علیرضا فرجی
بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی
محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
بررسی کیفیت میکروبیآب استخرهای پرورش ماهیان گرمابی
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - مریم آوخ کیسمی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1