0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
طراحی نانوجاذب پلاسمونیک با افزایش شدت جذب نوری بالای 98درصد در تشخیص پزشکی
نویسندگان :
انیس امیدنیایی
1
علی فرمانی
2
1- دانشگاه لرستان
2- دانشگاه لرستان
کلمات کلیدی :
نانوذرات فلزی،تشدید پلاسمون های سطحی
چکیده :
در این مقاله ساختار جاذب پهن باند در ناحیه مرعی به مادون قرمز نزدیک پیشنهاد می شود این ساختار براساس استفاده از نانوذرات فلزی کروی آرایه ایی و شش ضلعی نقره است که با توجه به هندسه و شکل آنها می تواند جذب بالای 99.1درصد را در محدوده 1400-500 نانومتر پوشش می دهد . در این کار با مقایسه شکل نانوذرات کروی آرایه ایی در میزان جذب نور در ساختار جاذب نیز این تغییرات می تواند جذب بالای 97درصد را داشته باشد ضمن اثر تغییرات زاویه متناسب با نوع پلاریزاسیون متغیراست و بیشترین میزان جذب در محدوه 30-0درجه برای نانوذرات شش ضلعی و کروی به دست می آید بنابراین قطبش الکتریکی عرضی در 10 درجه و برای قطبش مغناطیسی در زاویه 30 درجه حفظ می گردد . کلید واژه- نانوذرات فلزی نجیب ، تشید پلاسمون های سطحی
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصارههای گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
پیشرفتهای فناورانه و تغذیهای در تولید شیر خشک نوزاد: ترکیبات عملکردی و فرآیندهای نوین
مینا رضاپور
بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان)
هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی
نگرشی جدید در نقش نانوفناوری در ایمنی میکروبی مواد غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی
روشهای نوین غیرمخرب برای تشخیص سریع فساد گوشت: تحولی در کنترل کیفیت مواد غذایی
ریحانه شکیبا - مهدیه السادات اسحاق زاده - پرنیان پزشکی
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
نقش و تاثیر طراحی در تولید بستهبندیهای پایدار
فائزه فرزان فر - ناصر صداقت
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1