0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مرور کاربردهای نوآورانه ضایعات سیبزمینی (Solanum Tuberosum L.) : بازیابی و ارزشگذاری پایدار
نویسندگان :
زهرا سالار
1
ابراهیم فولادی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
2- پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
کلمات کلیدی :
ضایعات کشاورزی،زیستمحیطی،بیوپلیمر،اقتصادی،نشاسته
چکیده :
ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی یکی از چالشهای زیستمحیطی و اقتصادی عمده در سراسر جهان محسوب میشوند. سیبزمینی به عنوان یکی از پرمصرفترین محصولات کشاورزی، مقادیر قابل توجهی ضایعات در مراحل مختلف کاشت، برداشت، فرآوری و مصرف تولید میکند. این ضایعات عمدتاً شامل پوست، تفاله، برشهای نامنظم و سیبزمینیهای رد شده است. دفع این ضایعات نهتنها هدررفت منابع ارزشمند است، بلکه به دلیل پتانسیل آلایندگی، چالشهای زیستمحیطی را نیز به همراه دارد. خوشبختانه، به دلیل ترکیبات غنی ازجمله نشاسته، فیبر، پروتئین و ترکیبات فنلی، ضایعات سیبزمینی پتانسیل بالایی برای ارزشگذاری و تبدیل به محصولات باارزش در صنایع مختلف دارند. این مقاله مروری به بررسی جامع کاربردهای نوین ضایعات سیبزمینی در صنایع غذایی، تولید بیوپلیمرها، کشاورزی، تولید انرژی و سایر صنایع میپردازد و چشماندازهای آینده این حوزه را مورد بحث قرار میدهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
مروری برتوسعه امولسیونهای پیکرینگ برای تولید پوششهای زیستتخریبپذیر و مواد ضدباکتری
آتنا مدیری دوم
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
ارزیابی کاربرد ها و روش های استخراج فیبرهای رژیمی
علی چمن مطلق - سارا افتخاری نسب
ارائه الگوی مدیریت اتلاف مواد غذایی بر اساس تجربه برنامه بومی «یزد بهره ور»
هدایت کارگر شورکی - حمیدرضا نعمت زاده - عباس زارع بنادکوکی - احمد احمدی یزدی - جعفر رحمانی شمسی
بررسی کاربرد صوت دهی و پودر پنیر بر کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن حاوی آرد کینوا
بهاره صحرائیان
تقلبات و اصالتسنجی در رب گوجه فرنگی
نیلوفر شمس لطیفی
آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی
زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
بازیافت در مدارس ابتدایی: الگویی برای کاهش پسماند های کاغذی و غذایی
فاطمه سنچولی - آتنا عباسیان مقدم - فائزه شهرکی - زهرا هراتی کبیر - محمد عباسیان مقدم
بررسی تاثیر استفاده از عصاره گل کاغذی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی آب پرتقال
احسان طوسی - محجوب شیخالاسلامی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1