0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
نویسندگان :
خشایار سرابندی
1
سارا ناجی طبسی
2
مهدی وطنخواه
3
1- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
2- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
3- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلمات کلیدی :
کانژوگه،بیوپلیمر،امولسیون های پیکرینگ،واکنش مایلارد
چکیده :
این مقاله به بررسی نقش حیاتی کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری به عنوان امولسیفایرهای نوین در صنایع غذایی میپردازد. کمپلکسهای پروتئین-پلیساکارید، پروتئین-پروتئین و کمپلکس های سهتایی از طریق برهمکنشهای الکترواستاتیک و سایر روشها سنتز میشوند و در پایدارسازی امولسیونهای پیکرینگ عملکردی بهتر نسبت به تکپلیمرها دارند. این ساختارها پایداری حرارتی چشمگیری ایجاد کرده و بهطور مؤثری از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری میکنند. از سوی دیگر، کانژوگههای کووالانسی پروتئین-پلیساکارید که از طریق واکنش کنترلشده مایلارد تولید میشوند، نه تنها خواص عملکردی (حلالیت، پایداری امولسیون، فعالیت آنتیاکسیدانی) را بهبود میبخشند، بلکه به عنوان حاملهای هوشمند برای رهاسازی هدفمند ترکیبات زیستفعال در روده بزرگ و با ویژگی پریبیوتیک نیز عمل میکنند. این استراتژیها، افقهای جدیدی در طراحی مواد غذایی فراسودمند و سیستمهای رهایش نوین میگشایند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
نقش فناوریهای نوین در ارتقاء ایمنی و ارزش افزوده محصولات شیر شتر
حسن گلزار - امیرحسین الهامی راد - مرتضی کاشانی نژاد
اثر افزودن صمغ دانه به بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
فائزه آخوندزاده
ارتقاء ظرفیت سلامت شناختی نان به روش ریزپوشانی با نگاه به مؤلفههای امنیت غذایی در سند راهبردی امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
بررسی پتانسیل نانوکپسولهسازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانسهای گیاهی در بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
مروری بر قابلیتهای باکتریهای اسید استیک در صنعت غذا
عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان
زهرا عمادی - مریم فنائی
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
غذاهای فراسودمند راهبردی مقرونبهصرفه برای کاهش بار جهانی بیماریهای غیرواگیر
نگین منجذب
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1