0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی
نویسندگان :
علیرضا پورمحمد
1
1- دانشگاه مراغه
کلمات کلیدی :
کشاورزی هوشمند،نهاده،عملکرد
چکیده :
امنیت غذایی، دسترسی فیزیکی به غذا، کیفیت، سلامت و پایداری آن، یکی از بنیادیترین نیازهای هر جامعه است که تأثیر مستقیمی بر سلامت، رفاه و پایداری اقتصادی و اجتماعی دارد. هوش مصنوعی در کشاورزی با استفاده از یادگیری ماشینی، تجزیه و تحلیل دادهها و تصویرسازی کامپیوتر، قادر است کشاورزی را متحول کند تا بهرهوری، مدیریت منابع و پایداری را بهبود بخشد. هوش مصنوعی به کشاورزان کمک میکند تا در هر مرحله از کشت محصول، از کاشت تا برداشت، تصمیمات مبتنی بر داده بگیرند. تغییرات اقلیمی، کمبود منابع و الگوهای ناپایدار مصرف از جمه مواردی هستند که میتوانند امنیت غذایی کشور را به چالش بکشند. راهحل عبور از این چالشها بهرهوری بیشتر آب و انرژی، استفاده از فناوریهای نوین و اصلاح رژیمهای غذایی نامناسب است. کشاورزی ایران نیز با چالشهایی همچون کمبود منابع آبی، بهرهوری پایین، تغییرات اقلیمی و افزایش هزینههای تولید روبهرو است. در چنین شرایطی، فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی میتوانند راهگشای بسیاری از مشکلات باشند. در نهایت سودآوری کشاورزی با هوش مصنوعی افزایش پیدا کرده و با سرمایهگذاری در کشاورزی هوشمند، نه فقط مصرف منابع را کاهش میدهد، بلکه سودآوری بیشتری را برای کشاورزان به همراه خواهد داشت که به امنیت غذایی کشور کمک شایانی خواهد کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان)
هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی
پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی
نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
روغن سالم، غذای ایمن : رویکرد های بهبود پایداری روغن های خوراکی
پریسا رحیمی دوگاهی - صدیف آزادمرد دمیرچی
ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی
زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
کاربرد هوش مصنوعی برای تشخیص مایکوتوکسین در مواد غذایی
بیوک آقا فرمانی - سمیه محمدخانی - بهزاد یوسفی رزین
کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیستفعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آنها بر کیفیت روغنهای خوراکی
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1