0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
نویسندگان :
حسین جوان بخت
1
صاحبه میرزائی
2
1- دانشگاه گیلان
2- آموزش و
کلمات کلیدی :
: عسل،قند خون،دیابت،گلوکز
چکیده :
آزمایشات بالینی نشان دادهاند که تغذیه مواد غذایی با نمایه قند خون (GI) پایین، میانگین غلظت گلوکز خون و ترشح انسولین را کاهش میدهد. مطالعات مختلف، اثر کاهش دهندگی قند خون را توسط عسل نشان میدهند، اما مکانیسم این اثر هنوز مشخص نیست. هدف این مطالعه، مرور تحقیقات موجود در مورد نمایه قند خون عسلها، بویژه آنهایی که در ایران مصرف می شوند، به منظور استفاده افرادی که به دلایل مختلف، از جمله دیابت، به عسل با نمایه قند خون پایین نیاز دارند، می باشد. نتایج مطالعات نشان داد که کمترین میزان نمایه قند خون در عسلهای مرکبات، چندگیاه، آویشن، اقاقیا، علف جاروب (خلنگ) و شاه بلوط با شاخصهای به ترتیب 9/44، 3/51، 6/52، ۵۳، 3/53 و 4/53 مشاهده شده است و این عسلها میتوانند قند خون ناشتا (FBS) را در افراد کاهش دهند. در مقابل، عسلهای با نمایه قند خون بالا مانند عسل گون میتوانند منجر به افزایش سریع قند خون شوند. دادههای این بررسی همچنین نشان داد که میزان ساکارز موجود در عسل و نسبت فروکتوز به گلوکز، ارتباط معنیداری با نمایه قند خون ندارند. بنابراین، نویسندگان توصیه می کنند که برخی از انواع عسل با شاخص گلیسمی پایین میتواند به عنوان یک شیرینکننده طبیعی بیخطر و حتی مفید استفاده شوند. این بررسی، مطالعات تجربی انجام شده در سالهای اخیر را ارائه میدهد که ممکن است برای مدیریت دیابت، چاقی و عوارض آن از اهمیت بالقوهای برخوردار باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
چالشها و فرصتها برای افزایش اثربخشی اصلاح فرمولاسیون و غنیسازی مواد غذایی برای بهبود پیامدهای رژیم غذایی و تغذیهای
امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی - یونس زاهدی
Novel Nano-Technology-Based Food Processing Methods for Enhancing Food Security, Safety, and Health in Iran
Alireza Karbassi - Amene Nazari
کاربرد موسیلاژهای گیاهی در صنعت غذا: خواص عملکردی، مزایا و چالشها
سپیده بهرامی - پرستو اسدی شیزری
بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا
فریبا عباسی - علی کیانی راد
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
رضا چمنی - حلیمه جلورو
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
Investigating the Effect of UV Treatment on the Microbial Profile and Quality Stability of Natural Mineral Water During Storage
Amir Iranshahi - ALI ZAMANPOUR BOROJUNY
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1