0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده
نویسندگان :
حسین جوان بخت
1
صاحبه میرزائی
2
1- دانشگاه گیلان
2- آموزش و پرورش رشت
کلمات کلیدی :
عسل تقلبی،زنبوردار
چکیده :
تقلب در مواد غذایی یک نگرانی جهانی است و کشورهای در حال توسعه به دلیل عدم نظارت و سیاستگذاری، در معرض خطر بیشتری در ارتباط با آن هستند. عسل محصول زنبور عسل، توسط اکثریت جمعیت جهان مصرف میشود. تقلب در عسل یک مشکل پیچیده در جهان به طور کلی و به ویژه در کشور ما است که تأثیر اقتصادی قابل توجهی دارد. این تقلب میتواند با افزودن مواد مختلف مانند شکر، ملاس ، شربت گندم و ذرت یا برنج در ایران رخ دهد. قیمت بالای عسل طبیعی، کارگران صنعت عسل، از جمله زنبورداران و بازرگانان را تشویق میکند تا عسل را به طور مستقیم یا غیرمستقیم با مواد مشابه و بیکیفیت در سراسر جهان تقلب کنند که منجر به کاهش کیفیت عسل میشود، این بررسی قصد دارد به ایجاد دانش مشترک در مورد تقلبهای احتمالی عسل و روند تکنیکهای تشخیص آنها در ارتباط با عسل کمک کند. بدین منظور، جدیدترین مطالب مرتبط مورد بررسی قرار گرفت. مطالعات جدید می دهد درصد بالایی از عسل ها که تا 50 درصد افزودنی مورد تقلب قرار می گیرند هنوز در محدوده استاندارد کدکس قرار دارند و فقط آنالیزهای آماری می تواند این تقلب را تشخیص دهد. در حالی که گزارش شده است شربت های جدید در چین تولید می شود که قابل شناسایی با روشهای معمول آزمایشگاهی نیست و فقط تست NMR قادر به تشخیص آن می باشد. در نهایت توصیه شده است ضمن نظارت درست زنجیره تولید تا توزیع عسل توسط دولت ها، مصرف کنندگان نیز تا حدودی بتوانند از رنگ، بو، طعم و خواص فیزیکی کیفیت عسل را تشخیص دهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن
سراج بیتا - لحاک برزگر
مروری بر تأثیر فرآوریهای حرارتی در کاهش عوامل ضد مغذی حبوبات
سعیده شفیعی ورزنه
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
مروری بر فناوریهای نوظهور در فرآوری مواد غذایی : کاربردهای صنعتی، چالشها و چشم اندازها
لیلا زیرجانی
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف
نسیم سعیدی خاتونی
بازیافت در مدارس ابتدایی: الگویی برای کاهش پسماند های کاغذی و غذایی
فاطمه سنچولی - آتنا عباسیان مقدم - فائزه شهرکی - زهرا هراتی کبیر - محمد عباسیان مقدم
ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلالهای یوتکتیک عمیق
مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
ارائه الگوی راهبردی توسعه و تجاری سازی محصولات نوین غذایی در ایران
تکتم محتشمی
تشخیص تقلب گوشت مرغ و چربی در گوشت چرخکرده گوسفند با استفاده از طیفسنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک (VIS/NIR) و روشهای شیمیسنجی
امیر کاطمی - اصغر محمودی - هادی ولادی - ارش جوانمرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1