0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بررسی اثرات استفاده از ذرت و سویا تراریخته در جیره غذایی جوجه گوشتی تجاری
نویسندگان :
مریم کرمی
1
علی اکبر ولی
2
آرش جوانمرد
3
حسین مهربان
4
ایوب فرهادی
5
1- مجتمع پرورش و اصلاح نژاد مرغ آرین، بابلکنار، مازندران، ایران
2- مجتمع پرورش و اصلاح نژاد مرغ آرین، بابلکنار، مازندران، ایران
3- گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، آذربایجان شرقی، ایران
4- بخش ژنتیک و اصلاح نژاد دام، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور،کرج، البرز، ایران
5- گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، مازندران، ایران
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،تراریخته،جوجه گوشتی
چکیده :
امروزه با پیشرفت صنعتی جوامع و افزایش جمعیت و به دنبال آن مشکلات اقتصادی و چالش های ناشی از آن، موضوع تهیه مواد غذایی کافی و سالم و حفظ امنیت غذایی جامعه از دغدغه ها محسوب می گردد. با افزایش تعداد جوجه های گوشتی برای مصرف انسان، اهمیت مطالعه در مورد غلات و دانه های روغنی اصلاح شده ژنتیکی که بخش عمده خوراک این حیوانات را تشکیل می دهند حیاتی می باشد. تحقیقات در این خصوص نشان داده است که استفاده از ذرت و کنجاله دانه های روغنی اصلاح شده ژنتیکی در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد رشد و مرگ و میر و سلامت جوجه ها اثر منفی نگذاشته است. اما گزارشاتی نیز وجود دارد که ترکیب بافت های حیوانی و تولیدات این حیوانات ممکن است تحث تأثیر قرار گیرد. به علت آشکار نبودن زوایای پنهان پیامدهای منفی احتمالی، مواجهه با نگرانی های تردید برانگیز و خطرات احتمالی ناشی از پیامدهای منفی در این خصوص ضروری میباشد. از این رو در این نوشتار نگارندگان با نگاهی بی طرفانه نتایج تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است را مورد بررسی موشکافانه قرار داده اند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مهار GSK-3β با ترکیبات زیست فعال غذایی: رویکردی نوین در صنایع غذایی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
حسن میرزایی - مهدی زاهدی - زهرا ظهرآبادی
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
پیشرفتهای فناورانه و تغذیهای در تولید شیر خشک نوزاد: ترکیبات عملکردی و فرآیندهای نوین
مینا رضاپور
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
تولید رنگهای خوراکی با استفاده از میکروارگانیسمها
فهیمه حبیبی شورکائی - راضیه رضوی - محمد محمدپورازنی
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
مروری بر کاربرد روش سنجش هدایت الکتریکی در صنایع غذایی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - حسین کرمی
مروری بر قابلیتهای باکتریهای اسید استیک در صنعت غذا
عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
استخراج و خالص سازی فلزات سنگین از ضایعات کشاورزی
ترکان کوته مشکی - سجاد پیرسا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1