0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر کاربرد پیکرینگ امولسیون های بر پایه ذرات پروتئینی در سیستم های غذایی
نویسندگان :
مهدی وطنخواه
1
ساجد امجدی
2
عبدالحسین نوروزی
3
1- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
2- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
3- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلمات کلیدی :
پیکرینگ امولسیون،ذرات پروتئینی،درون پوشانی
چکیده :
برخلاف امولسیونهای سنتی که توسط سورفکتانتها پایدار میشوند، امولسیونهای پیکرینگ سیستمهای دو فازی هستند (معمولاً روغن در آب یا آب در روغن) که توسط ذرات جامد پایدار میشوند. در سالهای اخیر، استفاده از ذرات پروتئینی به عنوان پایدارکنندههای پیکرینگ در صنایع غذایی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این ذرات پروتئینی میتوانند از منابع مختلفی مانند آب پنیر، سویا، نخود، زئین یا حتی پروتئینهای حشرات مشتق شوند. مزایای اصلی استفاده از ذرات پروتئینی در امولسیونهای پیکرینگ شامل پایداری بالا در برابر ادغام و خامه ای شدن، زیستسازگاری، زیستتخریبپذیری، و پتانسیل آن ها برای بهبود خواص حسی و تغذیهای محصولات غذایی است. در این مقاله به بررسی پروتئینهای مورد استفاده در تکنیک پیگرینگ امولسیون و پژوهشهای اخیر انجام شده در این زمینه پرداخته می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی و کنترل آلودگی آویشن با استفاده از پرتودهی با پرتو گاما و باریکه الکترون
محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - حامد عسکری - سپیده السادات جمالی
کربنداتهای سبز: نسل نوین نانومواد در بستهبندی فعال مواد غذایی آینده روشن بستهبندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربنداتهای سبز
محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی
محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
تولید نان چاودار غنی شده با فولات
محمدرضا عدالتیان دوم - ملیکا اختراعی طوسی
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس
زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
مقایسه وضعیت ریزمغذیهای آهن، روی و منیزیم در کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه بیشفعالی و کودکان سالم
حافظ صفری
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1