0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر: تاثیر نانوفناوری و پلاسمای سرد در بهبود خواص عملکردی آن
نویسندگان :
محسن صهبایی اجلالی
1
مسعود تقی زاده
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
پلاسمای سرد،فیلم خوراکی،نانوفناوری،بیوپلیمر
چکیده :
از آن جایی که استفاده از پوشش های پلاستیکی اثرات زیست محیطی نامطلوبی دارد، از این رو پژوهشگران به دنبال جایگزینی در این زمینه هستند. تهیه پوشش ها و فیلم های خوراکی از بیوپلیمرهای طبیعی روشی کارآمد در جهت افزایش زمان ماندگاری و بهبود خواص ارگانولپتیکی ماد غذایی است. از آن جایی که تهیه فیلم های خوراکی از بیوپلیمرهای طبیعی روشی کارآمد و به صرفه اما با محدویت هایی همراه است، استفاده از فناوری های نوین در جهت ارتقا عملکرد فیلم ها مدنظر قرار گرفته است. در این مطالعه، مقالات مرتبط با اصلاح فیلم های خوراکی با پلاسمای سرد و نانوفناوری مورد بررسی قرار گرفته است. تمرکز اصلی بر روی روش اصلاح، نانوذرات یا پلاسمای سرد و تأثیر آنها بر خواص عملکردی فیلمها از جمله استحکام مکانیکی، نفوذپذیری بخار آب، زبری سطح و فعالیت ضدباکتری و هم چنین ماندگاری مواد غذایی است. نتایج نشان میدهند که استفاده از نانومواد و پلاسمای سرد میتواند بهبود قابل توجهی در عملکرد فیلمهای خوراکی ایجاد کند و افقهای جدیدی برای توسعه بستهبندیهای پایدار و کارآمد فراهم آورد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مهندسی سطح نانوکپسولهای لیپیدی با استفاده از روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آنها با گونههای فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانههای روغنی
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
بررسی اثر تیمار نیکووار و زداروس بر مگس میوه مدیترانهای در میوه شلیل
کوروش جعفری - بهنام امیری - سید افشین سجادی
اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی
آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژلهای مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
اثر افزودن صمغ دانه به بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
فائزه آخوندزاده
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصارههای گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1