0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مهندسی سطح نانوکپسول‌های لیپیدی با استفاده از روش لایه‌ نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آن‌ها با گونه‌های فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانه‌های روغنی
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
بررسی اثر تیمار نیکووار و زداروس بر مگس میوه مدیترانه‌ای در میوه شلیل
کوروش جعفری - بهنام امیری - سید افشین سجادی
اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی
آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
کاربرد فناوری فشار بالا به‌عنوان یک فناوری نوظهور در فرآورده‌های لبنی
مینا رضاپور
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژل‌های مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
اثر افزودن صمغ دانه به بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
فائزه آخوندزاده
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصاره‌های گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1