0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استفاده از ریزپوشینههای پروبیوتیکها در فرمولاسیون موادغذایی فراسودمند
نویسندگان :
امیراحسان شکریان
1
امیرمهدی نیازی
2
احمدرضا عبدی
3
1- دانشگاه ایلام
2- دانشگاه ایلام
3- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
ریزپوشانی،پروبیوتیک،موادغذایی فراسودمند،فرمولاسیون
چکیده :
تغییر در فلور میکروبی روده توسط عواملی از جمله مواد تشکیلدهنده غذا، الکل، آنتیبیوتیکها، استرس، پیری و بیماریها منجر به افزایش جمعیت باکتریهای بیماریزا میشود که خود منجر به اختلالات گوارشی میشود. فرموله کردن محصولات غذایی با پروبیوتیکها یکی از روشهایی است که میتواند با رساندن پروبیوتیکها به دستگاه گوارش، میکروبیوتای بیماریزا را از محلهای چسبندگی حذف کرده و پاسخ ایمنی رادر دستگاه گوارش انسان تنظیم کند. برای حفظ قابلیت زندهمانی و عملکرد پروبیوتیکها در محصولات غذایی، آنها باید بتوانند در روده کلونیزه شوند و در شرایط محیطی دستگاه گوارش فوقانی زنده بمانند. اما به دلیل حساسیت پروبیوتیکها به شرایط محیطی در طول تولید، دوره نگهداری مواد غذایی و نیز شرایط نامطلوب دستگاه گوارش، توسعه محصولات پروبیوتیک با ماندگاری مطلوب که زنده ماندن پروبیوتیکها را حفظ کند، یک چالش است. در این بررسی روشهای ریزپوشانی پروبیوتیکها در محصولات غذایی جمع آوری شده و بهطور خلاصه مورد بحث قرار میگیرند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسینها
روح الله کرمی اسبو
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
کاربرد موسیلاژهای گیاهی در صنعت غذا: خواص عملکردی، مزایا و چالشها
سپیده بهرامی - پرستو اسدی شیزری
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
بررسی روشهای نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روشهای هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیهای و صنعتیسازی
آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
نقش و تاثیر طراحی در تولید بستهبندیهای پایدار
فائزه فرزان فر - ناصر صداقت
مروری بر کاربرد نانوحسگرها (نانوبیوسنسورها) در ردیابی پاتوژنها و آلایندههای غذایی
مهدیه غفاری - آرزو خلیلی - سبحان شریفی
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
پریسا فیضی - شادیه رون
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1