0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل
نویسندگان :
مهدی حبیبی قدس
1
مریم خاکباز حشمتی
2
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
ارزش غذایی،تقلبات،کروماتوگرافی لایه نازک،کنترل کیفیت،محصولات زنبور عسل
چکیده :
کنترل کیفیت، ارزش غذایی و نظارت بر تقلبات خطرناک در محصولات زنبور عسل به موضوعات اصلی هم برای تولیدکنندگان و هم برای مصرف کنندگان تبدیل شده است. به دلیل نقش بالقوه آن در سلامت انسان، محصولات زنبور عسل غنی از ترکیبات فعال زیستی به طور فزایندهای محبوب میشوند. هدف از این مقاله مروری ارائه یک نمای کلی از روش های کروماتوگرافی لایه نازک مورد استفاده در کنترل کیفیت، آزمایش اصالت و پروفایل شیمیایی محصولات زنبور عسل به منظور کمک به پژوهشگران فعال در زمینه شیمی فرآوردههای زنبور عسل برای استفاده از مزایای این تکنیک در تشخیص و حذف روشهای تقلبی در تولید محصولات زنبور عسل میباشد. استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک میتواند با وجود تحقیقات بیشتر، منجر به بهبود در تشخیص و حذف روشهای متقلبانه بازاریابی در محصولات غذایی همچون بره موم، عسل، ژل رویال و گرده گل شود. در این مقاله مروری، نتایج حاصل از نحوه بررسی اصالت محصولات زنبور عسل، همچنین دلایل ترکیب کروماتوگرافی لایه نازک با سایر روشهای دیگر همچون طیفسنجی با استفاده از اسناد کتابخانهای، یعنی مقالات و طرحهای پژوهشی کار شده در زمینه محصولات زنبور عسل و تشخیص اصالت توسط کرواتوگرافی لایه نازک، به نگارش در آمده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استفاده از پیشتیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخشده کمچرب
فخرالدین صالحی
پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی
نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
نقش و تاثیر طراحی در تولید بستهبندیهای پایدار
فائزه فرزان فر - ناصر صداقت
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی
آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان
زهرا عمادی - مریم فنائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1