0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
نویسندگان :
مهران آوخ کیسمی
1
مجتبی رجبی کلوانی
2
سراج بیتا
3
1- مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزي و منابع طبیعی استان گیلان
2- دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
3- دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
کلمات کلیدی :
میگو،آلودگی های میکروبی،صید،ملانوزیس،فراوری میگو
چکیده :
از پرورش میگو در هریک از روشهای مختلف پرورشی 10-30 تن میگوی پرورشی در سال استحصال میگردد. اگر برداشت میگوهای با کیفیت مناسب در زمان حداکثر تقاضا و گران بودن محصول در بازار بدون آسیب فیزیکی و آلوده به سرعت انجام شود میگوها آلودگی باکتریایی کمتری خواهند داشت و تازهتر به محل عملآوری خواهند رسید. شکل، رنگ، اندازه و حالت میگو پس از صید به علت تشدید آلودگیهای میکروبی بر اثر رشد و تکثیر باکتریهای محیطی و باکتریهای دستگاه گوارش به ویژه روده، آلودگیهای ثانویه بر اثر حمل و نقل و تماس با سطوح و فعالیت آنزیمهای موجود بهصورت تغییرات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و اورگانولپتیکی تغییر می کند. دو روش اصلی برداشت محصول شامل تخلیه استخر و برداشت محصول توسط توری کیسه ای، تورکشی میگوها در داخل استخر وجود دارد. پس از صید میگو ابتدا آنها را درون یک تانک حاوی آب شور در حدود 10 درجه سانتیگراد شتشو میدهند. سپس میگوها درون جعبه های پلاستیکی یک لایه یخ در کف جعبه و یک لایه میگو و مجدداً یک لایه پودر یخ روی میگوها و یا میگوها در مخازن حاوی آب ویخ با وانت و کامیون رو باز و یا با کامیون یخچال دار به محل عملآوری انتقال میدهند. با بکارگیری روشهای بهینه جابجایی و فرآوری میگو تغییرات پس از برداشت خود هضمی، تغییرات باکتریایی، ایجاد لکه سیاه یا ملانوزیس با توجه به شرایط نگهداری، آماده سازی اولیه، شستشوی سریع، کاهش زمان تابش آفتاب و استفاده از یخ در مراحل جابجایی و نگهداری کاهش می یابد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بهینهسازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجالهی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
مریم کشانی - نفیسه زمیندار - لیلا لک زاده - محمد گلی
کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه
فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
نگرشی جدید در نقش نانوفناوری در ایمنی میکروبی مواد غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
نقش غذاهای محلی و سنتی در رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی: مطالعه موردی استان گیلان
مجید نظری فشتالی
مطالعه اثرات مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر بیفیدوباکتریوم در دستگاه گوارش
حامد جعفرزاده
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژلهای مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
الهام نوروزی فراهانی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1