0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان
نویسندگان :
زهرا عمادی
1
مریم فنائی
2
1- دانشگاه صنعتی اصفهان
2- دانشگاه صنعتی اصفهان
کلمات کلیدی :
ضایعات زیرسطحی مینا،بازسازی معدنی،کازئین فسفوپپتید-کلسیم فسفات آمورف (CPP-ACP)،آدامس حاوی کلسیم
چکیده :
ضایعات زیرسطحی مینای دندان ناشی از عدم تعادل بین معدنیزدایی و بازسازی معدنی در شرایط اسیدی دهان هستند که در صورت عدم درمان میتوانند به پوسیدگی منجر شوند. آدامسهای غنی شده با کلسیم، بهویژه حاوی کازئین فسفوپپتید-کلسیم فسفات آمورف (CPP-ACP)، با تحویل یونهای کلسیم و فسفات در محل دندان، مینای آن را تقویت میکنند. CPP-ACP با تثبیت یونها و متمرکز کردن آنها در پلاک دندانی، مقاومت دندان در برابر اسید و ترمیم پوسیدگی آن را بهبود میبخشد. مطالعات بالینی نشاندهنده ی برتری CPP-ACP در مقایسه با سایر ترکیبات کلسیمی می باشد، به صورتی که می تواند منجر به102٪ افزایش در بازسازی معدنی و 18٪ کاهش پوسیدگی شود. با این حال، تهیه ی چنین آدامس هائی با چالشهایی مانند طعم و پایداری کلسیم روبرو هستند. این گزارش به بررسی مکانیسمها، کارایی و چالشهای فرمولاسیونهای آدامس غنی شده با کلسیم پرداخته و بر پتانسیل آنها برای بازسازی یکپارچگی مینا و پیشگیری از معدنیزدایی تمرکز دارد. تحقیقات آینده باید بر مدلهای پیشبینیکننده، منابع جدید کلسیم و ترکیب با فلوراید تمرکز کند تا کارایی این محصولات افزایش یابد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
توسعه جاذبهای اتیلن بر پایه نانوکامپوزیتهای آلومینا-پرمنگنات پتاسیم و ارزیابی کارایی آنها در افزایش ماندگاری میوه
علیرضا موحدی قدیم - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
تولید رنگهای خوراکی با استفاده از میکروارگانیسمها
فهیمه حبیبی شورکائی - راضیه رضوی - محمد محمدپورازنی
چالشها و فرصتها برای افزایش اثربخشی اصلاح فرمولاسیون و غنیسازی مواد غذایی برای بهبود پیامدهای رژیم غذایی و تغذیهای
امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی - یونس زاهدی
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
Probiotics: The Multifaceted Role in Digestive, Immune, and Mental Health
Ciamak Ghazaei
مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت
کیمیا شهبازی - شادیه رون
ارزیابی مخاطرات و راهکارهای کنترل آفلاتوکسین در زنجیره ارزش پسته: از تولید تا بازارهای جهانی (مروری)
روح الله کرمی اسبو
تأثیر درصد استخراج آرد بر خصوصیات خمیر منجمد
زهرا عطارزاده - فاطمه دژگرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1