0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
روغن سالم، غذای ایمن : رویکرد های بهبود پایداری روغن های خوراکی
نویسندگان :
پریسا رحیمی دوگاهی
1
صدیف آزادمرد دمیرچی
2
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
انکپسولاسیون،اکسیداسیون،روغن هاي خوراکي،آنتی اکسیدان
چکیده :
اکسیداسیون عامل مهم کاهش کیفیت در زنجیره تولید روغنهای خوراکی است که باعث ایجاد خصوصیات ارگانولپتیک نامطلوب ، کاهش ارزش غذایی،کاهش ماندگاری و حتی تشکیل ترکیبات سمی و بیماری زا میشود. بنابراین، تولید کنندگان روغن های گیاهی به دنبال روش هایی برای حفظ پایداری اکسیداتیو روغنها هستند. استراتژیهای زیادی برای محافظت از روغن در برابر اکسیداسیون ایجاد شده است. استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی(به عنوان رایج ترین روش)، افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی،استفاده از ضایعات کشاورزی به عنوان آنتی اکسیدان، نانوانکپسولاسیون، مخلوط کردن روغن ها و تزریق گازهای بی اثر از جمله این روش ها هستند که بسته به نوع و کیفیت روغن، تجهیزات و امکانات و نوع مصرف، هر یک از روش ها کاربردی خواهند بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نانوکپسولهسازی پروبیوتیکها: فناوریها، مواد، کاربردها و چشماندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
Advancing Military Ration Design: A Comprehensive Review of Nutritional Stability, Preservation Technologies, and Operational Performance
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی
مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
بررسی روشهای نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روشهای هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیهای و صنعتیسازی
آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز
محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف
نسیم سعیدی خاتونی
امنیت غذایی و گیاهان تراریخته
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1