0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نانوکپسوله‌سازی پروبیوتیک‌ها: فناوری‌ها، مواد، کاربردها و چشم‌اندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
Advancing Military Ration Design: A Comprehensive Review of Nutritional Stability, Preservation Technologies, and Operational Performance
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی
مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
بررسی روش‌های نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روش‌های هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیه‌ای و صنعتی‌سازی
آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
مروری نظام‌مند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیست‌محیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز
محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
کاربردهای تکنیک پلاسمای سرد برای افزایش ایمنی و کیفیت محصولات غذایی مختلف
نسیم سعیدی خاتونی
امنیت غذایی و گیاهان تراریخته
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1