0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استخراج و خالص سازی فلزات سنگین از ضایعات کشاورزی
نویسندگان :
ترکان کوته مشکی
1
سجاد پیرسا
2
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
استخراج،خالص سازی،فلزات سنگین،ضایعات کشاورزی
چکیده :
در طول دو دهه گذشته با پیشرفت صنعت، انسان شاهد مسائل مختلف زیست محیطی در جامعه می باشد. یکی از این اثرات، آلودگی آب است. پساب تعداد زیادی از صنایع مانند آبکاری شامل مقدار قابل توجهی فلزات سنگین میباشد. روشهای رایج حذف آلودگی فلزات سنگین روشهایی گران قیمت، انرژی بر و اغلب با محصولات جانبی سمی همراه است اما روش جذب با مواد طبیعی به عنوان یک روش مقرون به صرفه برای حذف فلزات سنگین از پسابها بررسی شده است. در مطالعه حاضر از جاذبهای مختلف کم هزینه برای حذف آلودگی فلزات سنگین از ضایعات کشاورزی استفاده شده است. از این موارد ضایعات مختلف کشاورزی مثل سبوس برنج، پوست گردو ، ماش سیاه، تفاله چای بعنوان جاذب کمهزینه میباشد . همچنین این جاذبها به عنوان یک جاذب قوی برای از بین بردن فلزات سنگین در نظر گرفته شده است که حتی محصولات فرعی صنعتی کم هزینه مانند خاکستر، لجن انفجار کوره، آهن (III) گل هیدروکساید و گل قرمز، تفاله چغندر قند و ساقه انگور برای حذف فلزات سمی سنگین از آب آلوده برای این روش می-توانند به کار روند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
ساخت اولئوژلهای دوگانه با استفاده از ترکیب ژل کنندههای پلیساکاریدی و مومهای طبیعی برای بهبود رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال کپسوله شده
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی - سمیه سنجری
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسینها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
تأثیر ویژگیهای بستهبندی آبمیوه بر قضاوت شناختی مصرفکنندگان درباره سلامت، کیفیت و طعم محصول
حافظ صفری
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1