0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت
نویسندگان :
کیمیا شهبازی
1
شادیه رون
2
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
ضایعات هویج،ترکیبات ارزشمند،غذاهای فراسودمند،صنایع غذایی
چکیده :
هویج یک سبزی ریشهای است که به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، به ویژه وجود کاروتنوئیدها بسیار شناخته شده است. پس از آبگیری هویج، به میزان50-30درصد وزن ماده اولیه، ضایعات تولید می شود. ضایعات هویج که حاوی حدود 50 درصد کاروتن است، به عنوان یک محصول جانبی ارزشمند شناخته شده است که میتواند از نظر اقتصادی برای تقویت محصولات غذایی مانند بیسکویت، نان و کیک و همچنین تهیه غذاهای عملگرای مختلف مفید باشد. پودر ضایعات هویج برای تولید نان و اقلام اکسترود شده نیز استفاده میشود که نشاندهنده تنوع و کاربردهای آیندهنگر این ضایعات است. باتوجه به اهمیت پودر ضایعات هویج این مطالعه با هدف مروری بر کاربردهای آن در صنعت نانوایی و پخت انجام شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
توسعه جاذبهای اتیلن بر پایه نانوکامپوزیتهای آلومینا-پرمنگنات پتاسیم و ارزیابی کارایی آنها در افزایش ماندگاری میوه
علیرضا موحدی قدیم - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
بررسی کیفیت میکروبیآب استخرهای پرورش ماهیان گرمابی
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - مریم آوخ کیسمی
تأثیر شرایط بستهبندی و نگهداری بر کیفیت و ماندگاری محصولات زعفران
عادل بیگ بابائی - سحر ذکائیان - انسیه کامکار - مریم مهدوی
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها
آرزو برنج فرو ش آذر - یوسف رمضان - علیرضا فرجی
اصلاح پودر استخوان بهعنوان منبع پایدار کلسیم برای صنایع غذایی
مریم احمدوند - مریم فنائی
ارزیابی مخاطرات و راهکارهای کنترل آفلاتوکسین در زنجیره ارزش پسته: از تولید تا بازارهای جهانی (مروری)
روح الله کرمی اسبو
بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا
فریبا عباسی - علی کیانی راد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1