0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تولید هیدروژل آبی بر پایه پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسی متیل سلولز و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در بیسکویت
نویسندگان :
نرگس بابائی
1
فروغ محترمی
2
هادی الماسی
3
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
3- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
هیدروژل آبی،جایگزین چربی،بیسکویت،پذیرش حسی،رطوبت،فعالیت آبی
چکیده :
هدف از این مطالعه، بررسی اثر هیدروژل آبی مبتنی بر پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسیمتیل سلولز بهعنوان جایگزین بخشی از چربی در بیسکویتها بر ویژگیهای حسی، رطوبت و فعالیت آبی بود. بیسکویتها با درصدهای مختلف جایگزینی روغن (0، 25، 50، 75 و 100 درصد) و در دو نوع هیدروژل HGA و HGE تهیه شدند و پذیرش کلی، رنگ، عطر، طعم و بافت آنها ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که افزایش سطح جایگزینی باعث کاهش تدریجی امتیازهای حسی شد، در حالی که جایگزینی تا 25 درصد تأثیر منفی معنیداری بر پذیرش کلی نداشت. هیدروژل HGE عملکرد بهتری نسبت به HGA داشته و امتیازات حسی بالاتری ثبت کرد. همچنین، نمونههای حاوی هیدروژل رطوبت و فعالیت آبی مناسبتری داشتند که میتواند به حفظ بافت و افزایش ماندگاری بیسکویت کمک کند. یافتهها نشان میدهد که جایگزینی تا 25 درصد چربی با هیدروژل مذکور، بدون کاهش کیفیت حسی، امکانپذیر است و HGE گزینهای مناسب برای تولید بیسکویتهای کمچرب محسوب میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Identification and Ranking of Key Formulation Factors Affecting Sensory Texture in Bakery Products Using Machine Learning-Based Sensitivity Analysis
ALI ZAMANPOUR BOROJUNY - Zeynab Raftani Amiri - Reza Esmaeilzadeh Kenari - Jaafar Mohammadzadeh Milani - Mohsen Zandi
نقش فناوریهای نوین در ارتقاء ایمنی و ارزش افزوده محصولات شیر شتر
حسن گلزار - امیرحسین الهامی راد - مرتضی کاشانی نژاد
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسینها
روح الله کرمی اسبو
تولید نان چاودار غنی شده با فولات
محمدرضا عدالتیان دوم - ملیکا اختراعی طوسی
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
Smart polymeric label for freshness monitoring of fish packaging
Shohre Rouhani
بررسی تأثیر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات موثره برگ چغندر قند
محجوب شیخالاسلامی - احسان طوسی
تحلیل چالشهای ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی
مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1