0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
ارزیابی نشانگرهای هوشمند رنگی آئروژلهای هیبریدی بر پایه هیدروژل رایج و برپایه نانوالیاف هسته-پوسته صمغ مَرو-پروتئین زئین حاوی آنتوسیانین پوست انار در پایش تازگی گوشت قرمز
نویسندگان :
عاطفه فرهمند
1
سید محمد علی رضوی
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
آئروژل هیبریدی،نشانگر،تازگی گوشت،رنگ،آنتوسیانین انار
چکیده :
اخیرا تقاضای مصرفکنندگان برای نشانگرهای هوشمند حاوی آنتوسیانین با قابلیت پایش کیفیت محصولات پروتئینی در زنجیره تامین افزایش یافته است. آئروژل هیبریدی حاوی آنتوسیانین پوست انار با چهار نسبت صمغ دانه مرو (SG) به زئین (Z) (1:0، 2:1، 5:1 و 7:1) و آئروژل برپایه نانوالیاف هسته-پوسته زئین-صمغ دانه مرو حاوی آنتوسیانین با سه نسبت دبی (5/1، 3، 6Z/SSG) تولید و آئروژلها در پایش تازگی گوشت گوسفند طی 10 روز نگهداری در یخچال ارزیابی شدند. بر اساس نتایج، pH گوشت تا روز چهارم در محدوده تازه درجه یک و تا روز ششم درجه دو باقی ماند. شاخص TVBN تا روز ششم بهmg N/100g 2/20 رسید و TVC تا روز پنجم کمتر از log CFU/g7 بود. از روز ششم تغییرات رنگی و چروکیدگی آئروژلها به وضوح قابل تشخیص بود و آئروژل رایج SG7Z1 و آئروژل نانوالیاف 5/1 Z/SG موثرترین تیمارها در ظهور تغییرات رنگی طی پایش فساد گوشت بودند. طی واکنش با گاز آمونیاک، کلیه آئروژلها تغییر رنگ قابل ملاحظهای نشان دادند و بیشترین تغییرات رنگی نسبت به نمونه کنترل در آئروژلهای SG2Z1 و Z/SSG 1.5 مشاهده شد. به طور کلی، هر دو نوع آئروژل هیبریدی رایج و نانوالیاف با موفقیت در پایش تازگی گوشت نقش داشتند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی
کبری شیرانی
بررسی اثر تیمار نیکووار و زداروس بر مگس میوه مدیترانهای در میوه شلیل
کوروش جعفری - بهنام امیری - سید افشین سجادی
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
Resilience in Food Security: An Analytical Review of Conceptual Frameworks and Theoretical Approaches
Semaneh Sanjabi - Kiumars Zarafshani - Farzad Amiri - Ali Asghar Mirkzadeh
پتانسیل قارچهای پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآوردههای گوشتی
ثمین صمدزاد - سبا حسین پور - مبینا امینی کلهرودی - مهسا حسن پناه زیارت
بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس
زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلالهای یوتکتیک عمیق
مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان
محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1