0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استفاده از صمغ گیاه آنغوزه به عنوان یک منبع زیستی در سنتز نانوذرات روی نقره و ارزیابی آثار ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده بر علیه باکتری های بیماری زای مواد غذایی
نویسندگان :
علی شکیباپور
1
علی اسحاقی
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشیار و عضو هیات علمی گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران
کلمات کلیدی :
باکتری های بیماری زای غذایی،نانوذرات،روش سبز
چکیده :
امروزه استفاده از روش های مدرن نظیر زیست فناوری و علوم و تکنولوژی نانو جهت مبارزه با میکروارگانیسم های بیماری زا کاربرد گسترده ای پیدا کرده اند. روش های سبز به عنوان یک ابزار کم هزینه، سازگار با محیط زیست و بهینه برای سنتز نانوذرات شـناخته شده ا ند. سنتز نانوذرات روی نقره با اسـتفاده از صمغ گیاه آنغوزه به عنوان روشی سبز در ایـن پـژوهش بررسـی شـد .آنغوزه جزء گیاهان دارویی است که در طب سنتی از آن برای درمان بیماریهـای عفـونی و مجاری ادراری، دفع استفاده میشود. در این مطالعه سنتز سبز نانوذرات روی نقره با استفاده از صمغ گیاه و بررسـی مورفولوژی، اندازه و خصوصیات ساختاری نانوذرات با استفاده از طیف سنجیIR-FT و میکروسکوپ الکترونیFESEM انجام شد. آنالیز طیف سنجی FTIR وجود پیک های مختلفی را نشان داد که گروه های بیوشیمیایی مختلف در سنتز نانوذرات را مشخص نمود. میانگین اندازه نانوذرات بر پایه مطالعات میکروسکوپ الکترونی تقریبا 70 نانومتر بود. همچنین نتایج ضد باکتریایی فعالیت قوی نانوذرات سنتز شده را بر علیه باکتری های بیماری زا اشرشیا کولی و سودوموناس نشان دادند. نتایج این پژوهش نشان میدهد که سنتز سبز نانوذرات روی نقره با اسـتفاده از صمغ گیـا ه آنغوزه مـی توانـد بـه عنـوان یـک عامـل ضد باکتریایی مناسب در برابر عوامل بیماری زای صنایع غذایی استفاده شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Identification and Ranking of Key Formulation Factors Affecting Sensory Texture in Bakery Products Using Machine Learning-Based Sensitivity Analysis
ALI ZAMANPOUR BOROJUNY - Zeynab Raftani Amiri - Reza Esmaeilzadeh Kenari - Jaafar Mohammadzadeh Milani - Mohsen Zandi
تشخیص تقلب گوشت مرغ و چربی در گوشت چرخکرده گوسفند با استفاده از طیفسنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک (VIS/NIR) و روشهای شیمیسنجی
امیر کاطمی - اصغر محمودی - هادی ولادی - ارش جوانمرد
بررسی اثر نگهدارنده بر خصوصیات میکروبی دسر لبنی تولید شده در فصول مختلف سال، طی زمان نگهداری
محبوبه سرابی جماب - راضیه نیازمند
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
پریسا فیضی - شادیه رون
ارزیابی کاربرد ها و روش های استخراج فیبرهای رژیمی
علی چمن مطلق - سارا افتخاری نسب
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
مروری بر فناوریهای فراصوت در بهینهسازی فرآیندهای تخمیر و استخراج
الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
نقش پوششهای خوراکی زیستی حاوی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی در افزایش ماندگاری و ایمنی گوشتهای خام طی نگهداری سردخانهای
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1