0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصارههای گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
نویسندگان :
حسن فیضی
1
علی اصغر برهمند
2
جواد بزرگمهر
3
1- دانشگاه تربت حیدریه
2- شرکت آریا برهمند اوراسیا
3- شرکت آریا برهمند اوراسیا
کلمات کلیدی :
تولید غذا،ترکیبات گیاهی،مواد زیستی
چکیده :
امنیت غذایی یکی از چالشهای اساسی در قرن حاضر، با توجه به رشد جمعیت و تغییرات اقلیمی است. در این میان، کاهش وابستگی به نهادههای شیمیایی و جایگزینی با راهکارهای پایدار، امری ضروری است. استفاده از عصارههای گیاهی به عنوان محرکهای رشد زیستی، یکی از راهبردهای امیدوارکننده است. این عصارهها حاوی ترکیبات فعال زیستی نظیر هورمونهای گیاهی، اسیدهای آمینه، ویتامینها، عناصر معدنی و ترکیبات ثانویه (مانند فنولها و آلکالوئیدها) هستند که میتوانند فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاه را تحریک کرده، جذب مواد مغذی را بهبود بخشیده، مقاومت به تنشهای زیستی و غیرزیستی را افزایش داده و در نهایت، عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی را ارتقا دهند. این مقاله به بررسی مکانیسمهای عمل، روشهای کاربرد و پتانسیل عصارههای گیاهی در تحقق امنیت غذایی پایدار میپردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Advancing Military Ration Design: A Comprehensive Review of Nutritional Stability, Preservation Technologies, and Operational Performance
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
بررسی پتانسیل نانوکپسولهسازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانسهای گیاهی در بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
بررسی کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی: رویکردی نوین در بهبود سلامت مصرفکننده
مهدیه السادات اسحاق زاده - ریحانه شکیبا - پرنیان پزشکی
مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - مریم خدابنده سامانی
مقاله مروری: کاربرد ترکیبات گیاهی و صمغهای خوراکی در بهبود ویژگیهای دوغ
سمیه حسین زاده - سمیرا یزدانخواه - خدیجه مهین خیل
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان
زهرا عمادی - مریم فنائی
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیشازحد نگهدارندههای شیمیایی در محصولات غذایی فرآوریشده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1