0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
ارائه الگوی راهبردی توسعه و تجاری سازی محصولات نوین غذایی در ایران
نویسندگان :
تکتم محتشمی
1
1- دانشگاه تربت حیدریه
کلمات کلیدی :
محصولات فراسودمند،تجاری سازی،مدل tows
چکیده :
در شرایط پیچیده اقتصادی و بحرانهای منابع در ایران، توسعه و تجاریسازی محصولات نوین در حوزه فناوریهای غذایی نیازمند راهبردهای علمی و اولویتبندی دقیق است. در این مقاله، بر پایه یک مدل راهبردی (TOWS) استراتژیهای توسعه این صنعت تعیین و الگوی راهبردی برای ارزیابی و انتخاب بهترین مسیرهای توسعه و تجاریسازی محصولات نوآورانه غذایی ارائه شده است. جامعه آماری این تحقیق متخصیص و خبرگان آشنا به عملیات و محیط داخلی و خارجی این صنعت در سال 1403 بوده و تمامی اطلاعات جمعآوریشده از طریق اجماع قضاوتهای 15 نفر از این متخصصان حاصلشده است. نتایج نشان میدهد که استفاده از معیارهای چندبعدی شامل بازار، قابلیت تولید، فناوری، پذیرش مصرفکننده و بازگشت سرمایه، امکان تصمیمگیری بهینه و افزایش تجاری سازی این محصولات در کشور را فراهم میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی: رویکردی نوین در بهبود سلامت مصرفکننده
مهدیه السادات اسحاق زاده - ریحانه شکیبا - پرنیان پزشکی
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی
مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
ساخت اولئوژلهای دوگانه با استفاده از ترکیب ژل کنندههای پلیساکاریدی و مومهای طبیعی برای بهبود رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال کپسوله شده
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی - سمیه سنجری
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
ارائه الگوی راهبردی توسعه و تجاری سازی محصولات نوین غذایی در ایران
تکتم محتشمی
مروری بر فناوریهای فراصوت در بهینهسازی فرآیندهای تخمیر و استخراج
الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
مروری برتوسعه امولسیونهای پیکرینگ برای تولید پوششهای زیستتخریبپذیر و مواد ضدباکتری
آتنا مدیری دوم
مهار GSK-3β با ترکیبات زیست فعال غذایی: رویکردی نوین در صنایع غذایی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
حسن میرزایی - مهدی زاهدی - زهرا ظهرآبادی
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس
زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
تولید هیدروژل آبی بر پایه پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسی متیل سلولز و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در بیسکویت
نرگس بابائی - فروغ محترمی - هادی الماسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1