0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تأثیر درصد استخراج آرد بر خصوصیات خمیر منجمد
نویسندگان :
زهرا عطارزاده
1
فاطمه دژگرد
2
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
کلمات کلیدی :
درصد استخراج آرد،خمیر منجمد،جذب آب،آرابینوگزیلان،کریوپروتکتانت
چکیده :
چکیده این مقاله مروری به بررسی تأثیر درصد استخراج آرد بر خصوصیات خمیر منجمد اختصاص دارد. درصد استخراج آرد که نسبت جرم بخشهای باقیمانده دانه پس از آسیاب و الک را نشان میدهد، تعیینکننده ترکیب شیمیایی آرد از جمله محتوای سبوس، خاکستر، چربی و فیبر است. این تفاوتهای ترکیبی بر جذب آب، تشکیل شبکه گلوتن، رئولوژی خمیر و رفتار تولید گاز در خمیر تأثیرگذار بوده و در فرآیند انجماد با تغییر در تشکیل و رشد بلورهای یخ، بازتوزیع آب و تخریب ساختار پروتئینی همراه است. بررسی منابع نشان میدهد که افزایش درصد استخراج معمولاً جذب آب و محتوای فیبری و خاکستر را بالا میبرد و میتواند موجب کاهش قابلیت امتزاج و تضعیف شبکه گلوتن گردد؛ این عوامل زندهمانی مخمر، توان تولید گاز و حجم نان پخته شده از خمیر منجمد را تحت تأثیر قرار میدهند. در عین حال، اجزای قابل حل سبوس مانند آرابینوگزیلانها و برخی پلیساکاریدهای ضدیخ میتوانند اثرات منفی انجماد را کاهش دهند. راهبردهایی مثل پیشمرطوبسازی سبوس، استفاده از آنزیمها، امولسیفایرها، کریوپروتکتانت و بهینهسازی نرخ انجماد برای بهبود پایایی خمیر منجمد پیشنهاد شدهاند. در پایان، نیاز به مطالعات نظاممندتر برای تعیین آستانههای درصد استخراج مناسب برای محصولات منجمد و بررسی تعاملات بین ترکیبات آرد، فرایند انجماد و افزودنیها خاطرنشان میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Feasibility of Detection Agricultural and Food Products Using E-nose Sensors Based on Organic and Biomaterial Compounds
Hadis Fouladi - Ali Farmani
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیشازحد نگهدارندههای شیمیایی در محصولات غذایی فرآوریشده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
ارزیابی و کنترل آلودگی آویشن با استفاده از پرتودهی با پرتو گاما و باریکه الکترون
محمد رشاد - سید پژمان شیرمردی - سمیرا شهبازی - حامد عسکری - سپیده السادات جمالی
تأثیر پوششهای کیتوزان و ژلاتین ترکیب شده با نایسین برکیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در یخچال
سیده فاطمه اصل هاشمی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی
مروری بر کاربرد پیکرینگ امولسیون های بر پایه ذرات پروتئینی در سیستم های غذایی
مهدی وطنخواه - ساجد امجدی - عبدالحسین نوروزی
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
اصلاح میکروبی و شیمیایی کربنات کلسیم برای بهبود کاربرد و کارایی در صنایع غذایی
آرزو اسماعیلی - مریم فنائی
بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو برهموم استان فارس
زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
کربنداتهای سبز: نسل نوین نانومواد در بستهبندی فعال مواد غذایی آینده روشن بستهبندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربنداتهای سبز
محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1