0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثرات ضدقارچی نانوامولسیون اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر قارچ‌های مولد پوسیدگی پرتقال
مریم بشارتی - هادی یزدانی
نقش آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها در پیشگیری و درمان اختلالات عصبی ناشی از استرس اکسیداتیو
کبری شیرانی
پروتئین آب‌پنیر: از چالش زیست‌محیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاری‌شده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل
مهدی حبیبی قدس - مریم خاکباز حشمتی
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1