0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
نویسندگان :
بهار شکارچی
1
محسن شاهرخی نژاد
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
چاپ سه بعدی مواد غذایی،آنتی اکسیدانها،غذاهای فراسودمند
چکیده :
چکیده فناوری چاپ سه بعدی مواد غذایی به عنوان یک فناوری نوظهور ظرفیت بالایی در تولید و توسعه محصولات غذایی فراسودمند و سلامت محور دارد؛ با این حال با چالشهای مختلفی از جمله پایداری ترکیبات زیست فعال نیز رو به رو است؛ در این مطالعه، پژوهشهای اخیر در حوزه چاپ سه بعدی مواد غذایی مورد بررسی قرار داده شدهاند؛ فناوریهای رایج چاپ سه بعدی مورد مقایسه قرار گرفتهاند؛ همچنین پارامترهای مؤثر بر کیفیت چاپ و روشهای مختلف حفاظت از آنتیاکسیدانها نیز بررسی شدهاند. چاپ سه بعدی مواد غذایی با امکان تولید غذاهای شخصیسازی شده و غنی از ترکیبات زیست فعال پتانسیل بالایی جهت ارتقای سلامت عمومی جامعه دارد؛ که موفقیت آن در گرو توسعه فرمولاسیونهای بهینه و نوآورانه، کنترل دقیق پارامترهای چاپ و استفاده از روشهای مختلف محافظتی جهت جلوگیری از تخریب آنتیاکسیدانها است. با بهینهسازی و بهبود عوامل فوق میتوان از چاپ سه بعدی جهت تولید غذاهای فراسودمند در مقیاس صنعتی بهره برد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثرات ضدقارچی نانوامولسیون اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر قارچهای مولد پوسیدگی پرتقال
مریم بشارتی - هادی یزدانی
نقش آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها در پیشگیری و درمان اختلالات عصبی ناشی از استرس اکسیداتیو
کبری شیرانی
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل
مهدی حبیبی قدس - مریم خاکباز حشمتی
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1