0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس
نویسندگان :
زهرا نظیری
1
فاطمه بابایی آدریانی
2
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
باکتریهای اسید لاکتیک،لاکتوباسیلوس،باکتری های بیماری زا،پروبیوتیک،اثر میکروب کشی
چکیده :
باکتریهای اسیدلاکتیک از رایجترین پروبیوتیکهای مورد استفاده هستند که در زیستگاههای مختلف از جمله آب، خاک، دستگاه گوارش و تناسلی انسان و حیوانات یافت میشوند. اين باکتريها و اسید لاکتیک تولیدی آنها کاربردهای گوناگونی در صنایع مختلف دارند. به طور مثال، باکتریهای اسیدلاکتیک در صنایع لبنی و تولید محصولات شیر تخمیر شده نقش عمدهای را ایفا میکنند. این مطالعه به منظور بررسی تحقیقات صورت گرفته در زمینه کاربردهاي مختلف و فواید باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس به عنوان پروبیوتیک بالقوه و نقش آنها در مقابله با میکروارگانیسمهای بیماریزا، انجام شد. یافتههاي اين مطالعه نشان ميدهد که باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس به عنوان نگهدارنده طبیعی و مهار کننده رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا و نيز به منظور پیشگیری از بیماریهای گوارشی، حفظ ثبات دستگاه گوارش، درمان عفونتهای ناشي از برخی سویههای پاتوژن مقاوم به آنتیبیوتیک و اسهال مرتبط با مصرف آنتیبیوتیک، جلوگیری از تشکیل بیوفیلم باکتريايي، جلوگیری از عفونتهاي مختلف مانند عفونت دستگاه ادراری-تناسلي، عفونت دهان و پوسیدگی دندان و همچنين درمان برخی از بیماریهای وابسته به ایمنی از جمله آلرژي غذایی و آرتریت روماتوئید کاربرد دارند. اين نتايج بر لزوم انجام تحقيقات بيشتر در مورد شناسايي میکروارگانیسمهای مفید و کاربردهاي متنوع آنها در زمینههای صنعتی و درمانی تاکيد ميکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Next-Generation Oleogel Systems for the Delivery of Bioactive Compounds in Food Formulations
Bahar Ghanbari Dehkordi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
بهینهسازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجالهی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
مریم کشانی - نفیسه زمیندار - لیلا لک زاده - محمد گلی
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
الهام نوروزی فراهانی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
گرسنگی پنهان، سیاستهای آشکار: واکاوی تناقض میان راهبردهای غنیسازی و روند نزولی فراهمی آهن و روی در ایران (۲۰۱۲-2022)
سعید جلالیان - ارمغان صابری گودرزی - سارا ناجی طبسی - حسین محمدی - علیرضا کرباسی
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی
علیرضا پورمحمد
مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - مریم خدابنده سامانی
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1