0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
نویسندگان :
فاطمه مهاجر دیلمانی
1
المیرا بیرامی
2
مریم اثنا عشری
3
عاطفه شموسی
4
1- دانشگاه خوارزمی
2- دانشگاه خوارزمی
3- موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
4- دانشگاه علوم پزشکی البرز
کلمات کلیدی :
شیر شتر،ترکیبات فنولی،فعالیت آنتیاکسیدانی،فرآوردههای لبنی عملکردی،ترکیبات فلاونوئیدی،Camel milk،Phenolic compounds،Antioxidant activity،Functional dairy products،Flavonoid compounds
چکیده :
پروتئینهای کازئین و آبپنیر هیدرولیز شده شیر شتر، بهدلیل دارا بودن ترکیبات زیستفعال نظیر فلاونوئیدها، فنولها و پپتیدهای عملکردی، دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و تقویتکننده سیستم ایمنی هستند. در این پژوهش، نمونههای شیر شتر پس از جداسازی، خالصسازی و هیدرولیز آنزیمی با تریپسین، از نظر محتوای فنولی و فلاونوئیدی و DPPH مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که پروتئین آبپنیر هیدرولیز شده با 25/1 ± 7/29 میلیگرم کوئرستین و 3/2± 62/71 میلیگرم اسید گالیک در هر 100 گرم، نسبت به کازئین هیدرولیز شده با 29/1±5/17 و 01/2±2/64 میلیگرم، توانایی در مهار رادیکالهای آزاد، تقویت سیستم ایمنی، محافظت سلولی بالاتری دارد. همچنین، آزمون DPPH، تفاوت آماری معنیداری را بین غلظتهای مختلف و نمونهها نشان دهنده قدرت قابلتوجه این پروتئینها در خنثیسازی رادیکالهای آزاد و پتانسیل کاربرد آنها در تولید فرآوردههای عملکردی و سلامتمحور است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر قابلیتهای باکتریهای اسید استیک در صنعت غذا
عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
مروری بر فناوریهای فراصوت در بهینهسازی فرآیندهای تخمیر و استخراج
الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن
سراج بیتا - لحاک برزگر
استفاده از صمغ گیاه آنغوزه به عنوان یک منبع زیستی در سنتز نانوذرات روی نقره و ارزیابی آثار ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده بر علیه باکتری های بیماری زای مواد غذایی
علی شکیباپور - علی اسحاقی
تولید نان چاودار غنی شده با فولات
محمدرضا عدالتیان دوم - ملیکا اختراعی طوسی
ضایعات مواد غذایی؛ عوامل موثر بر ایجاد و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی
زهره سادات طاجانی - افسانه رعنائی - رحیمه قبادی - زهرا افرند طاهری - زینب باقی زاده - حمیده شبانی
کربنداتهای سبز: نسل نوین نانومواد در بستهبندی فعال مواد غذایی آینده روشن بستهبندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربنداتهای سبز
محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1