0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر پوشش‌های کیتوزان و ژلاتین ترکیب شده با نایسین برکیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در یخچال
سیده فاطمه اصل هاشمی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
روش‌های نوین غیرمخرب برای تشخیص سریع فساد گوشت: تحولی در کنترل کیفیت مواد غذایی
ریحانه شکیبا - مهدیه السادات اسحاق زاده - پرنیان پزشکی
پتانسیل قارچ‌های پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآورده‌های گوشتی
ثمین صمدزاد - سبا حسین پور - مبینا امینی کلهرودی - مهسا حسن پناه زیارت
فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - امیرحسین کامرانی
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1