0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی
نویسندگان :
علیرضا پورمحمد
1
1- دانشگاه مراغه
کلمات کلیدی :
سلامتی،کارآفرینی،گیاه دارویی
چکیده :
گیاهان دارویی به دلیل خواص دارویی و درمانی خود، در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها نقش دارند. این گیاهان میتوانند با تقویت سیستم ایمنی و خواص ضد میکروبی خود، به حفظ ایمنی غذایی کمک کنند. ایمنی غذایی به دسترسی به غذاهای سالم، مغذی و کافی برای همه افراد اشاره دارد. ایران یکی از کشورهای صادر کننده انواع گیاهان دارویی به دیگر نقاط جهان است. از دیگر نقاط قوت توسعه صنعت گیاهان دارویی، وجود امکانات مناسب تحقیقاتی و حضور متخصصان مختلف در زمینههای مرتبط با صنعت گیاهان دارویی است. رشته گیاهان دارویی، اگر در آن خلاقیت و نوآوری به کار گرفته شود آینده شغلی خوبی می تواند داشته باشد یعنی گیاهانی را که در درمان مؤثرند ترکیب و به شکل دارویی آماده، در بازار عرضه شود. این کار از نظر اقتصادی مقرون بهصرفه است، زیرا مواد اولیه گیاهی بسیار ارزانتر از مواد اولیه شیمیایی هستند. حوزه گیاهان دارویی در مقایسه با داروهای شیمیایی به خط تولیدهای عظیم نیاز ندارد و دریافت مجوز تولید آسانتر است. در نهایت، مصرف گیاهان دارویی موجب بهبود وضعیت سلامت مردم و در نتیجه ایمنی غذایی و کاهش هزینههای حوزه سلامت کشور خواهد شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در تغذیه اختصاصی
مریم ابراهیمی - علیرضا صادقی
استفاده از ریزپوشینههای پروبیوتیکها در فرمولاسیون موادغذایی فراسودمند
امیراحسان شکریان - امیرمهدی نیازی - احمدرضا عبدی
امنیت غذا در شرایط بحرانی مطالعه تطبیقی ایران و جهان
علی شکیباپور
بسته بندی پایدار ، فواید و چالش های پیش رو
مجید ضرابی اول - ناصر صداقت
ارزیابی عملکرد برخی نگهدارنده های مصنوعی و عصاره های گیاهی طبیعی در ایمنی مواد غذایی
مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
مروری بر فناوریهای نوظهور در فرآوری مواد غذایی : کاربردهای صنعتی، چالشها و چشم اندازها
لیلا زیرجانی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری اولئوژلهای مبتنی بر روغن دانه ریحان و موم زنبور عسل جهت کاربردهای غذایی
سوسن کریمی - مریم جعفری ولدانی - محمد گلی - نفیسه جهانبخشیان
بهینهسازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجالهی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
مریم کشانی - نفیسه زمیندار - لیلا لک زاده - محمد گلی
استراتژیهای فرمولاسیون برای بهبود پایداری و فراهمی زیستی نوشیدنیهای غنیشده با ویتامین D
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - پارمیس کیان مهر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1