0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
نویسندگان :
علی ظفرمند
1
محی الدین کاظمی
2
جواد علی اکبرلو
3
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
3- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
بیوپلاستیک،نشاسته غیر معمول،فیلم های نشاسته،بسته بندی مواد غذایی،زیست تخریب پذیر
چکیده :
نشاسته یک کربوهیدرات پیچیده است که به طور طبیعی در گیاهان یافت میشود و به عنوان منبع اصلی ذخیره انرژی در گیاهان عمل میکند. نشاسته در صنایع غذایی، کاغذ سازی، پارچه ، داروسازی و ... کاربردهای گستردهای دارد .ساختار نشاسته به طور کلی از دو نوع پلیساکارید آمیلوپکتین و آمیلوز تشکیل شده است. افزایش مصرف پلاستیکهای زیستتخریب ناپذیر به طور فزایندهای نگرانکننده است و فیلمهای نشاسته به دلیل هزینه نسبتاً پایین گزینهای مناسب جهت جایگزینی پلاستیک ها هستند. ذرت، گندم و ... از منابع معمول نشاسته هستند، اما منابع نشاسته غیرمرسوم مثل شبه غلات و حبوبات، دانه های گیاهانی مانند کینوا، آمارانت و ... به عنوان جایگزینهای جدید برای تولید بیوپلاستیکها مورد توجه قرار گرفته اند. مطالعه حاضر، پیشرفتهای اخیر در رابطه با توسعه و کاربرد منابع نشاسته غیرمرسوم در تولید فیلمهای تخریب پذیر برای بستهبندی مواد غذایی را مورد بررسی قرار میدهد. دادههای مربوط به حساسیت به رطوبت، خواص مکانیکی و ساختاری، و همچنین کاربردها در نگهداری مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است. نتایج نشان میدهد که فیلمهای نشاسته مشتق شده از منابع غیرمرسوم میتوانند در مقایسه با نشاسته معمولی خواص مشابه و حتی بهتری را نشان دهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اولئوژل های بر پایه پروتئین: روش های تولید و کاربردها
کیمیا صهبا - محمدتقی گلمکانی
مهندسی سطح نانوکپسولهای لیپیدی با استفاده از روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آنها با گونههای فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانههای روغنی
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
مروری برتوسعه امولسیونهای پیکرینگ برای تولید پوششهای زیستتخریبپذیر و مواد ضدباکتری
آتنا مدیری دوم
کاربرد ریز پوشانی در بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی در سیستم های غذایی
فریناز گنجعلی - محمدصالح همتی حسن پور
بررسی ویژگی های فیلم خوارکی حاصل از ایزوله پروتئینی کیسه شنای ماهی شوریده (Otolithes ruber) و اثر نانو گرافن روی آن
سراج بیتا - لحاک برزگر
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
بررسی اثر نگهدارنده بر خصوصیات میکروبی دسر لبنی تولید شده در فصول مختلف سال، طی زمان نگهداری
محبوبه سرابی جماب - راضیه نیازمند
مطالعه اثرات مکمل ترکیبی اسید ارگانیک بر بیفیدوباکتریوم در دستگاه گوارش
حامد جعفرزاده
آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی
زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
مروری بر تاثیر پلاسمای سرد اتمسفری برمایکوتوکسین های موادغذایی : اثر بخشی و مکانیسم ها
آرزو برنج فرو ش آذر - یوسف رمضان - علیرضا فرجی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1